Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Snackkar-Huren-Noordoostpolder
Ons Motto?
Alles is Optioneel, Behalve Geniet van Lekker Eten!

Snackkar Huren in Flevoland? Net zo Simpel als een Frietje met Mayonaise Bestellen!

Een snackkar huren in Flevoland? Bezoek onze offertepagina, stel met een paar klikken je aanvraag samen, en ontvang nog op dezelfde dag een reactie (of binnen 24 uur bij drukte). Ontvang een op maat gemaakte offerte voor het huren van een frietkraam op jouw gewenste locatie in de regio van Flevopolder of Noordoostpolder. Frietplezier gegarandeerd.

Een Snackkar Huren in Flevoland, Trakteer op een Smakelijk Succes

Met onze foodtruck cruisen we door heel Noordoostpolder, van Rutten, Creil, Luttelgeest tot aan Bant. Of het nu een evenement is of een specifieke locatie, wij hebben voor elke gelegenheid een passend aanbod.

Smullen zonder Grenzen, alles voor een Vast Tarief

Ontdek eindeloos genot met onbeperkt ambachtelijke patat en snacks voor een vaste prijs. Laat je verwennen met liefde gesneden Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks, allemaal binnen handbereik. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten – de rest regelen wij voor je. 

Slim Genieten met Beperkt of Gebonden Budget

Heb je geen voorkeur voor Vlaamse Friet en is budget belangrijker? In dat geval is de “standaard friet” een uitstekend alternatief. Laat ons weten wat je in gedachte hebt, en we stellen graag een aangepaste offerte voor je op.

Snackkar huren in Flevoland

Bouw-Bites: Friet voor de Harde Werkers

Ontdek de smaakrevolutie op bouwlocaties en infra-plekken in Flevoland en Noordoostpolder. Onze trendy snackkar rolt door Almere en meer, om de helden van de bouw te voorzien van knapperige snacks en culinaire energie. Waar staal en beton samenkomen, ontmoet smaak en stijl elkaar.

Wegenbouw, spoorbouw, woningbouw, groot of klein, wij draaien onze frietkar nergens voor om. We komen met plezier langs op de bouw. Het plaatsen van een frietkar op de bouw is voor ons net zo vertrouwd als een bouwtekening. Onze Smulbus is mobiel en wendbaar, waardoor we haar moeiteloos op iedere bouw locatie kunnen neerzetten

Meer avonturen op onze Socials 

Snackkar huren Almere
Snackkar Huren in Flevoland: Dé Smaakvolle Oplossing!

Heb je al Trek Gekregen?

Ontdek onze hotdogkarren, rechtstreeks geïmporteerd uit de U.S.A. Met een indrukwekkende capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, afhankelijk van het gekozen type kar, zullen ze jouw evenement laten schitteren.

Hotdogkar-Basic-op-Locatie

Ontdek Dé Vanaf Tarieven van een Snackkar Huren in Flevoland

Bij ons geldt een minimumprijs, bekijk op onze site de werkwijze en tarieven per mobiele keuken. Het leuke feitje? Onze minimumprijzen omvatten altijd de kosten voor etenswaren, de bemanning én zelfs de voorrijkosten. Geen verrassingen, gewoon lekker genieten van heerlijk eten op jouw evenement.

Snackkar-Huren-in-Flevoland

Nieuwsgierig Geworden? Meer Weten?

Ontvang een op maat gemaakte offerte voor een snackkar huren in Flevoland op jouw gewenste locatie, frietplezier gegarandeerd! Bezoek onze offertepagina stel met een paar klikken je aanvraag samen, en krijg dezelfde dag een reactie (of binnen 24 uur bij drukte).

     

Voor meer indrukken zie onze blog of foto galerij

Snackwagen-Huren-Arnhem

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Culinaire Roadtrip

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat hij op jouw feest arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt wij onze reis beginnen.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!