Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Werkwijze

Ontdek onze werkwijze, wat je kunt verwachten en welke belangrijke punten je moet overwegen voordat we arriveren. We hebben een handvol nuttige informatie samengesteld om al je vragen te beantwoorden en om je goed voor te bereiden. Nog meer vragen? Aarzel niet om ze te stellen. We staan klaar om te helpen.

Aankomst

Op de afgesproken dag reserveer je voordat wij aankomen een mooi plek om geen vertragingen op te lopen. Zie afmetingen voor De Smulbus en Hotdogkramen per onderdeel in het menu verhuur. Wij arriveren 1 tot 1,5 uur voor aanvang om alle nodige voorbereidingen te treffen.

Mooie Plek

Zorg ervoor dat De Smulbus op een stabiele plek staat, vermijd drassig gras of modderige locaties. Een enigszins vlakke ondergrond is belangrijk vanwege de frituurolie.

We nemen onze eigen kabels en/of haspels mee. Je hoeft niets te doen, enkel een mooi plek om te schitteren. We regelen alles, tot aan afvalbakken toe.

Statafels

Bij De Smulbus krijg je standaard twee gratis statafels meegeleverd, maar helaas geldt dit niet voor onze Hotdog Kraam. Gelukkig kun je extra tafels huren tegen een kleine meerprijs.

Calamiteiten

Vergeet niet wat ruimte vrij te houden voor onze helden in nood. Mocht er een noodgeval zijn, dan is het belangrijk dat hulpdiensten vlot kunnen manoeuvreren. Veiligheid staat voorop, dus laten we samen zorgen voor een soepele doorgang.

Vergunningen

Voor eventuele vergunningen, indien vereist, zorg je zelf. Gelukkig is dit meestal niet nodig op eigen terrein.

Tijdsduur

Gemiddeld kost het ons tussen de 60 en 120 min. om patat, snacks en broodjes hamburger te serveren tot ongeveer 150 personen.

Stroom

De Smulbus kan zelfstandig opereren, maar we vragen bij voorkeur altijd om een 220 Volt stroomaansluiting, geen krachtstroom. De aansluiting wordt gebruikt voor warm water en bereiden van warme sauzen.

Na Afloop

Alles wordt keurig opgeruimd, inclusief een extra ronde om achtergelaten afval op te ruimen. Opgeruimd staat netjes.

Betaling Bedrijven

Geen gedoe met contant geld of papieren facturen. Na het voltooien van onze opdracht sturen we jou digitaal een factuur, zodat je gemakkelijk en snel kunt betalen. Houd er rekening mee dat we vriendelijk vragen om de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Zo kunnen we allemaal met een glimlach verdergaan.

Mobiele Keuken Voorbereidingen

Je kunt ook onze werkwijze en handige tips downloaden die je moet overwegen voordat onze mobiele keukens arriveren. Deze zijn handig voor zowel jou als voor degenen die op locatie aanwezig zijn.