Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Bestek

Duurzame Milieuvriendelijke Verpakkingen

Hallo Bamboe en Kartonnen Alternatieven! Plastic was altijd verleidelijk vanwege de lage kosten, maar het kon maar één keer worden gebruikt, wat niet duurzaam is. Daarom hebben we besloten om milieuvriendelijke opties aan te bieden.

Onze sector verbruikt veel wegwerp plastic, maar bij De Smulbus willen we onze klanten de kans geven om bij te dragen aan een beter milieu. Daarom bieden we nu 100% biologische, duurzame en afbreekbare verpakkingen aan, van vorkjes tot bakjes.

Duurzame-Milieuvriendelijke-Verpakkingen-Frikandel-Speciaaal

Duurzame Mileuvriendelijke Verpakkingen & De Kosten

De frikandel, nu in een fancy kartonnen jasje. Niet alleen lekker, maar ook milieuvriendelijk. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de ecologische voetafdruk terwijl je geniet van elke hap. Duurzaam snacken was nog nooit zo smakelijk.

Met onze duurzame verpakkingen krijgt iedereen de kans om zijn groene hart te laten spreken. En we zijn eerlijk: duurzaamheid heeft een prijskaartje. Maar bij ons geen verborgen kosten. Ga je voor de groene route? Of blijf je liever op het plastic pad? Een knipoog naar de planeet of een knipoog naar je portemonnee? Jij beslist.

Wil jij ook jouw vingers aflikken én het milieu een handje helpen? Kies dan voor onze duurzame verpakkingen in ons offerteformulier. Samen maken we de wereld een beetje knapper, één frietje tegelijk.

Knapperige Frietjes zonder Milieugewetenswroeging?

Dat kan! Na het feestje in de frituurpan mogen de vetten niet zomaar down the drain verdwijnen. Nee, dat is een absolute no-go voor Moeder Natuur. Maar wist je dat jouw gebruikte frituurvet een tweede leven kan leiden?

We geven onze vetten een VIP-behandeling: na een speciale bewerking worden ze omgetoverd tot premium biodiesel, die het milieu een flinke knuffel geeft. En geloof het of niet, vergeleken met gewone brandstof reduceert deze heldhaftige biodiesel de CO2-uitstoot met maar liefst 91,7%! Dus terwijl jij geniet van je krokante snacks, dragen wij ons steentje bij aan een schonere planeet.

 

Patat-Duurzame-Milieuvriendelijke-Verpakkingen

Heb je nog Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen voor een frietkar huren. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een offerte op maat voor een Frietkar op locatie.

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog of Social Media

Bouwplaats-en-Infra-Catering-Foodtruck

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat hij op jouw feest arriveert? Gebruik de kaart om ons te vinden en ontdek vanaf welk punt wij onze smakelijke reis beginnen.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!