Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkraam-huren-Rotterdam
Ons Motto? Niets is Verplicht, Behalve Genieten!

Een Frietkraam Huren Zuid-Holland is zo Simpel als een Frietje met Mayonaise Bestellen!

Frietkraam De Smulbus staat garant voor vrolijke service, topproducten en ongeëvenaarde flexibiliteit. Of het nu gaat om een feestje thuis, een groots bedrijfsevenement, scholen of bouwlocaties, onze frietwagen is altijd in de startblokken om jouw feestje compleet te maken.

 

Kraakverse Vlaamse friet

Geniet van ambachtelijk handgesneden Vlaamse friet, rechtstreeks aan de frietkar gesneden. Ervaar hoe verse aardappels ambachtelijk worden omgetoverd tot heerlijke, knapperige Vlaamse frietjes. Ter plekke snijden we met liefde in de snackkar de aardappels met de hand, om ze vervolgens voor te bakken en als kers op de taart heerlijk krokant af te bakken. 

Onze Smulzone

We voelen ons thuis in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht & Flevoland. Maar voor verzoeken vanaf 100 personen, zijn we bereid een extra rondje te rijden. Frietkraam huren Zuid-Holland? Laat het Smullen maar beginnen!

Vlaamse-Friet-Zuid-Holland
Home Made Vlaamse Frietjes

Drankjes en Desserts
Om je Mond te laten Watertanden!

Naast die zalige Vlaamse frietjes, moet je gewoon een lekker drankje erbij nemen. Wil je een bruisende toevoeging aan je maaltijd? We hebben een kleurrijke variatie aan frisdranken.En als kers op de taart, mag een ijsje op warme dagen echt niet ontbreken. We zorgen voor een knallende mix van verpakte ijsjes, van verfrissende waterijsjes tot verrukkelijke Magnums.

Niets moet, alles mag! Zet een vinkje op het offerteformulier en wij regelen de rest. Laat het smaken!

Frietkraam-Huren-Zuid-Holland
“Onbeperkt Eten voor een Vaste Prijs”

Genieten van Halal Lekkernijen

Bij onze snackmobiel ben je aan het juiste adres voor smakelijke halal snacks. Op bepaalde locaties, zoals bouwplaatsen, zorgen we er standaard voor dat er halal snacks beschikbaar zijn. Wil je meer informatie? Bekijk onze site voor meer info of selecteer gewoon de optie “Halal eten” in het offerteformulier, en wij stemmen alles af op jouw specifieke wensen. 

Hotdogkraam-Huren-Zuid-Holland
“Hotdogs: Omdat Geluk in een Broodje Past!”

Heb je al Trek Gekregen?

Hongerig geworden na het bekijken van onze site?
Wil je een ambachtelijke Vlaamse friet of een heerlijk broodje hamburger en wil je ook een frietkraam of Amerikaanse Hotdogkar voor de deur? Wacht niet langer en vraag gerust om een prijsopgave, geheel vrijblijvend.

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog of Social Media

Bouw & InfraCatering

Ontdek de smaakrevolutie op bouwlocaties en infra-plekken in Zuid-Holland. Onze trendy snackwagen rolt door Zwijndrecht, Papendrecht, Leiderdorp en meer, om de helden van de bouw te voorzien van knapperige snacks en culinaire energie. Waar staal en beton samenkomen, ontmoet smaak en stijl elkaar.

Statafels-en-picknickset-huren-Rotterdam
Huur wat Gezelligheid in, met Statafels, Banken en Tafels.
Neem Plaats, Geniet van een Lekker Frietje en een Drankje!

Benieuwd naar onze Beschikbaarheid?

Ontvang een op maat gemaakte offerte voor het huren van een friet foodtruck op jouw gewenste locatie in de regio van Schiedam en Voorschoten en Noordwijk of Krimpen aan den IJssel. Frietplezier gegarandeerd!

Huur simpelweg een mobiele patatkraam, bezoek onze offertepagina stel met een paar klikken je aanvraag samen, en krijg dezelfde dag een reactie (of binnen 24 uur bij drukte).

Onze Stops in Zuid-Holland

Frietkraam-huren-Leiden
Laat het Smullen maar Beginnen!

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat hij op jouw feest arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt wij onze smakelijke reis beginnen.

Ontdek een wereld van smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!