Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Limonadekabouter-Huren

Limonadekabouter Huren

Limonadekabouter huren om jouw feest of evenement onvergetelijk te maken? Bij Smulbus hebben we precies wat je zoekt! Maak kennis met onze betoverende Limonadekabouter, dé ultieme hit bij kinderen. Geen gedoe meer met het verzorgen van drankjes, want deze magische kabouter doet het werk voor jou.

Met slechts één druk op de knop stroomt er heerlijke limonade uit de slang, een waar feest voor de zintuigen. De Limonadekabouter is eenvoudig aan te sluiten op een 220V aansluiting en alleen te huur in combinatie met onze fantastische snackwagen of hotdogkar.

Wil je meer weten over het huren van deze unieke Limonadekabouter? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Tuinfeestje, Verjaardag of Barbecue?

Stel je voor: een tuinfeestje, een bruisende verjaardag of een zinderende zomerbarbecue. En wie staat daar, te midden van al het feestgedruis? Onze enige echte Limonadekabouter. Deze kleine vriend is niet zomaar een kabouter, nee, hij is de held van het feest.

Met een magische draai aan zijn kraan tovert hij de meest verfrissende limonades tevoorschijn, rechtstreeks uit zijn eigen sprookjesachtige reservoir. Geen geknoei, geen gesjouw met flessen, alleen maar plezier en verrukking.

Dus, wil je jouw feestje omtoveren tot een waar sprookjesfestijn? Huur dan nu onze Limonadekabouter en laat het limonadefeest beginnen. Want wie heeft er nou frisdrank in flessen nodig als je een kabouter hebt die uit een kraan tovert?

Limonadekabouter Huren De Smulbus

Huurvoorwaarden en Kosten voor Onze Limonadekabouter

Deze bijzondere kabouter serveert heerlijke limonade, maar is uitsluitend te huur in combinatie met onze populaire Smulbus of hofdogkarren. Zo krijg je niet alleen een geweldige attractie, maar ook smakelijke versnaperingen voor je gasten. De huurvoorwaarden zijn eenvoudig en overzichtelijk, en de kosten vind je op onze tarieven pagina.

Op Zoek naar het Ultieme Feestplezier?

Huur dan onze betoverende Limonade kabouter. En wist je dat je bij ons niet één, maar twee keuzes hebt? Standaard wordt de kabouter zonder bekertjes en limonade verhuurd. Maar wil je écht zorgeloos genieten? Dan regelen wij alles voor je, van bekertjes tot limonade, tegen een kleine meerprijs.

Ga jij voor optimaal gemak? Laat het ons weten in het opmerkingenveld van het offerteformulier en wij regelen de rest. Zo wordt jouw feestje pas écht magisch.

Feestje Extra Opvrolijken met Funfood & Springkussens?

Maak je feest compleet met funfood en een springkussens. Bij de Smulbus bieden we dit niet aan, maar gelukkig hebben we een geweldige collega in Monnickendam die alles voor je kan regelen. Bezoek hun leuke site op www.thecandycar.nl voor meer informatie. Neem gerust contact met hen op om je feest tot in de puntjes te verzorgen.

The-Candy-Car-Monnickendam
Smullen-Bij-de-Smulbus
Smullen met De Smulbus (Archief foto “oude Smulbus”)

Heb je nog Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een reactie een Limonadekabouter op locatie. Andere vragen? Check onze Werkwijze of Veel Gestelde Vragen, grote kans dat je daar je antwoord vindt. En zo niet, dan zorgen we er persoonlijk voor dat je die krijgt.

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Social Media of Foto Galerij

Limonade-Kabouter-Huren

Laat het Limonade Feestje maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij op jouw feest arriveert? Gebruik onze kaart en ontdek vanaf welk punt wij onze reis beginnen.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!