Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Gorinchem-Snackwagen-Huren

Bouwplaats en Infra Catering Service op Locatie

Op bouwplaatsen en infra opdrachten draait alles om efficiëntie en tijdsdruk. Goed personeel is kostbaar en je wilt er het beste uithalen zonder tijd te verliezen. Maar wat als de druk toeneemt en er geen tijd is om de locatie te verlaten voor eten en drinken?

Geen zorgen! Onze mobiele Foodtruck staat paraat, 24/7 op jouw locatie. Geen verloren tijd meer met De Smulbus aan je zijde. Of het nu midden in de nacht is of tijdens piekuren, wij zijn er voor jou. En zodra een deel van het werk klaar is, verplaatsen we ons gemakkelijk naar de volgende locatie, altijd klaar om jouw team te ondersteunen.

Met een vriendelijke bemanning en een assortiment aan heerlijke opties, is De Smulbus meer dan alleen een foodtruck. Het is jouw partner in efficiëntie en tevredenheid van het team. Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw volgende bouwproject veranderen in een smakelijk succes verhaal.

Snackwagen-huren-Vlaamse-Friet

Welkom bij Ons Unieke Concept

Bij De Smulbus draait alles om jouw gemak en tevredenheid. Voordat we van start gaan, bespreken en documenteren we alle details om ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen worden overtroffen. Indien nodig, regelen we zelfs onze eigen stroomvoorziening zodat we altijd operationeel zijn.

Op de dag van aanvang arriveren we stipt op tijd op locatie, klaar om jou en je team te voorzien van heerlijk eten en drinken. Vergeet bezorgservices – bij ons wordt alles direct vanuit De Smulbus aangeboden, zodat je direct kunt genieten van verse lekkernijen.

En als de situatie verandert? Geen probleem! Dankzij onze mobiliteit kunnen we binnen enkele minuten verplaatsen, waardoor we altijd binnen handbereik blijven, waar je project je ook brengt.

Na afloop laten we geen spoor achter, behalve lachende gezichten. We ruimen alles netjes op, inclusief eventueel (zwerf)afval, want jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Proef de Hemelse Smaak van Ambachtelijke Vlaamse Friet

Bij ons worden de frietjes ter plaatse gesneden, wat elke hap een verrukkelijke knapperigheid geeft. Onze Vlaamse frietjes zijn van de hoogste versheid en beloven een ware traktatie. Laat jezelf verwennen door de authentieke kwaliteit.

Dé Mobiele Keuken 24/7 Opdrachten

Wie kan nou onze huisgemaakte friet en broodjes hamburgers weerstaan? Precies, niemand!

Hoewel we dol zijn op deze lekkernijen, begrijpen we het belang van een gebalanceerd dieet. Daarom bieden we bij onze 24/7 catering opdrachten een gevarieerd voedselaanbod aan. Vanuit onze mobiele Foodtruck zijn de mogelijkheden eindeloos.

Tijdens de ochtend serveren we gezonde opties zoals fruit, broodjes, koffie, thee en melk. Voor de lunch kun je genieten van gezonde broodjes, tosti’s en natuurlijk onze befaamde huisgemaakte friet. En ’s avonds staat er een warme maaltijd voor je klaar.

Maar dat is nog niet alles. Alle eetmomenten worden van tevoren besproken, inclusief de hoeveelheden eten en het aanbod van drankjes. En op warme dagen? Dan kunnen we zelfs ijsjes voorzien. Met onze mobiele keuken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw catering verzorgen en geniet van een gevarieerd en smakelijk menu, waar en wanneer je maar wilt.

Frietkar-op-Locatie-Bouwlocatie

Snelle en Vriendelijke Service

Een van de grote voordelen van onze infra-catering is dat we direct kunnen zorgen voor een maaltijd. Geen gedoe meer met personeel dat de locatie moet verlaten, geen kostbare tijd verloren. Dit zorgt voor een soepelere en eenvoudigere planning van uw project.

Als bewust klein bedrijf met al 20 jaar ervaring, weten we wat kwaliteit betekent. Het voordeel van onze kleinschaligheid? Korte lijnen en een persoonlijke benadering.

Snackdate-Smulbus

Catering on the Go Service

Heb je te maken met korte calamiteiten of kleine buitendienststellingen? Dan komt onze Foodtruck of mobiele Frietkraam als geroepen. Met onze Catering on the Go service, roep jij en wij komen naar de locatie. Ter plaatse bereiden we heerlijke broodjes, soepen of bieden we een smakelijk assortiment aan snacks aan.

Foodtruck-Frietkar-Infracatering

Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus draait alles om feestelijk genieten met Halal snacks, altijd beschikbaar op speciale locaties zoals bouwterreinen. Ontdek alle smakelijke details op onze website. Ook voor vegetarische lekkernijen hebben we een ruime keuze.

Ontdek de Perfecte Combinatie: Vlaamse Frietjes, Frisdranken en IJsjes

Bij ons begint het avontuur met heerlijke frietjes, maar daar stopt het niet. Kies uit een ruim assortiment frisdranken en verwen jezelf met ons heerlijke ijsjes assortiment, perfect voor warme dagen.

Bouw-Bites on the Go: Ervaar Infracatering met De Smulbus

Of het nu gaat om wegenbouw, spoorbouw of woningbouw, wij zijn vertrouwd met alle bouwdisciplines. Onze mobiele frietkar en snackkar zijn net zo onmisbaar als een waterpas op de bouwplaats.

In heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland strijken we neer met heerlijke patat en snacks, rechtstreeks voor de stoere bouwvakkers. Of het nu op de eigen werkplaats is of op externe locatie, De Smulbus staat paraat voor een smaakvolle energieboost 

Benieuwd of we Beschikbaar Zijn?

 

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke patatjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons.
Foodtruck-Infracatering

Tarief Informatie

Onze werkwijze voor het bepalen van de prijs is als volgt: we overleggen over de eet- en drinkwensen, bepalen het benodigde personeel en de te rijden kilometers. Zodra we alle benodigde informatie hebben, maken we een prijsberekening. In principe is de berekening als volgt: kosten van eten en drinken + personeelskosten per uur + reiskosten = totaalbedrag.

 

Snackwagen-Huren-bouwlocaties

Heb je nog Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen voor een frietkar op de bouw of infra locatie. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een reactie voor een Frietkar op locatie. Laat je verrassen door de mogelijkheden en wie weet staat binnenkort een fantastische snackkar voor jouw deur te pronken?

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Foto Galerij of  Social Media

Bouwplaats-en-Infra-Catering-Foodtruck

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat hij op jouw feest arriveert? Gebruik onze kaart om ons te vinden en ontdek vanaf welk punt wij onze smakelijke reis naar jouw locatie beginnen.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!