Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Voedselintoleranties en Allergieën

Ontdek Onze Speciale Snacks: Allergie-vriendelijk en met Extra Liefde Bereid

Bij ons staat liefde voor lekker eten centraal, en dat geldt voor iedereen, inclusief gasten met allergieën. Onze speciale snacks zijn niet alleen heerlijk, maar ook allergie-vriendelijk en met extra zorg bereid.

We begrijpen dat voedselintoleranties en allergieën geen pretje zijn, daarom hebben we bijzondere maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat al onze gasten zorgeloos kunnen genieten. Met aparte bereidingstechnieken en hoogwaardige ingrediënten vermijden we allergenen zoals gluten, lactose en andere veelvoorkomende triggers.

Van glutenvrije opties tot lactosevrije lekkernijen, onze selectie van snacks is zorgvuldig samengesteld om aan diverse voedingsbehoeften te voldoen. En het beste van alles? Ze worden bereid met een extra dosis liefde, omdat we geloven dat goed eten niet alleen lekker, maar ook hartverwarmend moet zijn.

Ontdek onze allergie-vriendelijke snacks en proef de liefde die in elke hap zit. Bij ons is er voor iedereen een smakelijke traktatie, zonder compromissen op kwaliteit of smaak.

Vegetarische-Snacks-Vlaamse-Friet

Genieten Zonder Zorgen: Voedselintoleranties bij De Smulbus

Bij De Smulbus geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van heerlijke snacks, ongeacht voedselintoleranties. Helaas worden steeds meer mensen geconfronteerd met voedselallergieën, zoals gluten- en lactose-intoleranties. Maar geen zorgen, wij hebben de oplossing. Niemand hoeft aan de zijlijn toe te kijken terwijl anderen Smullen van hun favoriete snacks.

Afhangend van de intolerantie passen we onze sauzen en snacks aan en indien nodig bieden we glutenvrij brood aan. Bij De Smulbus streven we ernaar om voor iedereen een onvergetelijke en zorgeloze ervaring te bieden.

Voedselintoleranties-en-Allergieen

Ontdek De Allerlekkerste Allergievrije Snack: Onze Ambachtelijke Vlaamse Friet met Romige Mayonaise

Bij ons draait alles om de perfecte snackervaring, en onze ambachtelijke Vlaamse friet staat daarbij absoluut centraal! Maar wacht, het wordt nog beter – al onze lekkernijen zijn allergievrij, dus niemand hoeft zich buitengesloten te voelen van deze smaakexplosie.

Laat je verwennen terwijl je geniet van onze knapperige friet, perfect gebakken en geserveerd met een royale klodder romige mayonaise. En geloof ons, vegetarisch eten was nog nooit zo leuk! Bij ons krijg je niet zomaar een hapje, maar een hele ervaring die je keer op keer wilt beleven.

Ontdek zelf waarom onze friet met mayo de koningin van de vegetarische snacks is. Kom langs en laat je verrassen door de onweerstaanbare smaak en kwaliteit die wij bieden. Bij ons draait alles om genieten zonder zorgen – één hap en je bent verkocht!

Heb je nog Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een offerte op maat voor een Frietkar op locatie.

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog of Social Media.

Bouwplaats-en-Infra-Catering-Foodtruck

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat hij op jouw feest arriveert?
Gebruik onze kaart om ons te vinden en ontdek vanaf welk punt wij onze smakelijke reis naar jouw locatie beginnen!

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!