Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Tarieven Frietkar Hotdogkar Huren

Onze Tarieven

Wij begrijpen heel goed dat je in dit gedeelte prijzen wilt zien. Helaas kunnen we geen exacte prijzen tonen, wel het minimum en/of vanaf tarieven. Je kunt hiermee rekening kunt houden alvorens je een offerte wenst.

Om tot een goede prijs te komen, is basis informatie zoals beschikbaarheid, aantal bemanningsleden, tijden, afstand, hoeveelheden & eet en/of drank wensen van belang. De snelste manier om een totaal prijs te weten, is het offerte formulier in te vullen.

Patat-Plus: De Slimme Keuze voor je Budget

Trakteer jezelf op de authentieke smaak van onze handgesneden Vlaamse friet, ambachtelijk bereid en met liefde gemaakt. Onze toewijding aan alleen de beste ingrediënten en het zorgvuldige handmatige snijproces maken ze iets duurder, maar absoluut de moeite waard. Voor wie echter op zoek is naar een betaalbaar alternatief, bieden we ook heerlijke standaard patat aan. En het wordt nog beter – het is maar liefst € 0,50* per persoon goedkoper, zonder enig compromis op kwaliteit. Als je budget de voorkeur heeft, vermeld dit dan in het offerteformulier onder “verdere opmerkingen”. Smullen zonder zorgen!

Start Tarief Snackkar

Ervaar volop smaak zonder gedoe, vanaf € 695,00*. De Smulbus komt naar vrijwel elke locatie in Nederland voor elk evenement, 365 dagen per jaar, onze frietkraam staat altijd paraat. Het beste van alles is: onze minimum tarieven omvatten alles, inclusief eten, personeel en zelfs voorrijkosten.

Vriendelijke bediening - Tarieven

Minimum-Tarief

Werkwijze

  • Wij werken uitsluitend op “uitkoop basis”, oftewel enkel cateringopdrachten. Dit houdt in dat vooraf de (eet)wensen worden besproken
  • Het is niet mogelijk de frietkraam of hotdogkar te boeken met de verwachting dat wij vrijblijvend etenswaren verkopen
  • Onze mobiele eetkarren worden uitsluitend verhuurd inclusief personeel en lekkernijen, zelf de frietkraam of hotdogkar voor eigen gebruik huren is niet mogelijk

Onbeperkt Smullen voor een Vaste Prijs

Geniet onbeperkt van Vlaamse frietjes, een ruim aanbod van snacks en broodjes hamburger, allemaal tot je beschikking.
Onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt. Geen verassingen, een vaste prijs prijs per persoon. Het enige wat je hoeft te doen is genieten!

Wil je dit? Vink de optie “onbeperkt eten” aan in het offerte formulier.  Op basis van het aantal mensen, tijden, afstand en tijden, ontvang je een prijsopgave. Wie weet staat eerdaags ook een mobiele keuken bij jou voor de deur?

Starttarief Hot Dog Kraam

Het avontuur begint al vanaf € 595,00* ex. 9% btw voor een hotdogkar, plus eventuele parkeerkosten als dat nodig is. En weet je wat geweldig is? Dit tarief dekt niet alleen de etenswaren, het personeel en de voorrijkosten, maar ook de keuze uit een hotdogkraam naar jouw wens. Laat ons jouw feestje op smaak brengen met onze heerlijke hotdogs    We stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je op.

Hotdogkar-Basic
Hotdogkar Basic

Limonadekabouter

De limonadekabouter is uitsluitend te huur in combinatie met onze frietkraam of hotdogkar.

De huurkosten voor de limonade kabouter zijn € 50,00*. De kosten zijn zonder limonade en bekertjes. Je kan dit zelf regelen of wij doen dit voor jou. Meer informatie? Bekijk de pagina

Tarief Limonadekabouter Huren

Picknickset / Biertafel

We hebben 2 van deze picknicksets / biertafels beschikbaar.
De tafel en de banken zijn 1.80m lang.
De huur van deze set tafels met banken is € 25,00* per set. Meer informatie hierover op de pagina 

Biertafels-Huren

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog of Social Media

Statafels

Bij onze frietwagen krijg je bij elke boeking standaard 2 gratis statafels meegeleverd. Wil je er meer? Dat kan natuurlijk. Voor slechts € 7,50* per tafel brengen we extra gezelligheid naar je feest. En vergeet de extra rokken voor de statafels niet, slechts € 3,50* per stuk.

Bij het huren van onze Hotdogkar zijn er geen gratis statafels inbegrepen, maar maak je geen zorgen, je kunt ze nog steeds toevoegen aan je feest. Voor € 7,50* per stuk kun je extra statafels huren om je gasten comfortabel te laten genieten van hun hotdogs.

Statafels-Huren-De-Smulbus
“Geen Verplichtingen, Alleen Mogelijkheden.”

Een Offerte aanvragen is echt héél Simpel

Vul simpelweg ons in, selecteer je voorkeuren, en ontvang dezelfde dag nog een prijsopgave, of bij drukte binnen 24 uur. Gemak en snelheid, dat is waar het om draait!

Nieuwsgierig naar onze beschikbaarheid?

Bel ons gerust of stuur een WhatsApp. Als we niet direct reageren, zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke frietjes. Maar geen paniek, zodra we even een momentje hebben, krijg je van ons een reactie – altijd op dezelfde dag.

     

HVC Alkmaar

* Let op: Genoemde prijzen zijn exclusief btw. Voor etenswaren en frisdrank geldt een tarief van 9%, terwijl voor overige producten en diensten het tarief van 21% van toepassing is.