Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Op Zoek naar een Antwoord?
Grote Kans dat deze hier wordt Beantwoord

Smul-Tijden

Onze patatkraam arriveert 60 tot 90 minuten voor het feest op locatie. Tijdens deze periode bereiden we alles voor en snijden we de aardappelen om ze om te toveren tot verrukkelijke zelfgemaakte friet. Vervolgens zijn we gemiddeld 60 tot 90 minuten aanwezig om iedereen te verblijden met onze heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes. Wil je dat we nog langer blijven? Laat ons weten welke tijden jouw voorkeur hebben via het offerteformulier. ????????

Maten van onze Smulstations

Goed dat je hieraan denkt!

Het zou toch zonde zijn als onze rollende keukens niet passen op de gewenste locatie? Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Afmetingen Smulbus inclusief afzuiging

  • 325 cm Hoog
  • 225 cm Breed
  • 650 cm Lang (+100 cm voor de deuropening aan de achterzijde) =750 cm
  • Bij het inparkeren aan de straatzijde is een minimale vrije inparkeerruimte van 10 meter vereist.

Afmeting Hotdog Kraam Basic

  • 120 cm Breed 120 cm
  • 190 cm Lang (incl. dissel)

Afmeting Hotdog Kar XL

  • 140 cm Breed
  • 160 cm Hoog
  • 300 cm Lang (incl. dissel)
Duurzaam, hoe Groen gaat De Smulbus?

Zo groen als jij het wilt. Duurzame verpakkingen kosten nu eenmaal een stuk meer dan de klassieke varianten. Lees er meer over op onze websitepagina “Duurzame Verpakkingen” voor meer info. De keuze is helemaal aan jou: wil je een beetje extra betalen voor duurzame verpakkingen of ga je voor de charme van vintage verpakkingen?

We laten de beslissing volledig aan jou over, want het is jouw portemonnee. We verhogen onze tarieven niet om de kosten van duurzame verpakkingen te dekken. Wil je groen gaan? Vink dan het vakje “duurzame verpakking” aan op het offerteformulier. ????✨

Statiegeld, wat doen wij daarmee?

Bij de aanschaf van frisdranken zijn we verplicht statiegeld te berekenen, zoals beschreven in de offerte en factuur. Maar, maak je geen zorgen, je hebt namelijk 2 opties;

1. Je kunt de lege blikjes of flesjes zelf terugbrengen naar een inleverpunt
2. Je gooit ze weg in onze speciale prullenbak die we meenemen.

Wij zorgen ervoor dat de lege blikjes netjes worden ingeleverd bij Statiegeld Nederland. De opbrengsten daarvan gaan jaarlijks naar Stichting KinderBeestFeest ( https://kinderbeestfeest.nl ). Dus eigenlijk, met jouw statiegeld help je niet alleen het milieu, maar steun je ook nog eens een goed doel. Dat is nog eens een win-win situatie, toch? ♻️

Op het laatste Moment nog Wensen doorgeven?

Bij De Smulbus begrijpen we dat last-minute dingen kunnen veranderen. Daarom zijn we super flexibel. Je hebt tot 7 dagen voor aanvang de tijd om het aantal gasten of porties aan te passen. Tot 3 dagen voor aanvang kun je nog steeds de eetwensen wijzigen. We staan voor je klaar om het perfecte feestje te verzorgen.

Welke Power heeft De Smulbus nodig?

Het liefst een gewone stroomvoorziening van 220 Volt. Krachtstroom is niet nodig. Geen stroom beschikbaar? Geen zorgen, we regelen gewoon een aggregaat.

Wat heeft de Hotdogkraam nodig om te Schitteren?

Gewoon een leuke plek, dat is echt alles!
Onze karren zijn zelfvoorzienend, dus stroom en water zijn niet nodig. Je hoeft je echt nergens zorgen over te maken. Wij nemen alles mee, zelfs tot aan de prullenbakken toe. Easy peasy! ????????

Kunnen we ook Genieten van Heerlijke Halal Lekkernijen?

Zeker weten!
Bij onze snackmobiel ben je aan het juiste adres voor smakelijke halal snacks. Op bepaalde locaties, zoals bouwplaatsen, zorgen we er standaard voor dat er halal snacks beschikbaar zijn. Bovendien is het op verzoek ook mogelijk om gescheiden te frituren. Wil je meer details? Bekijk de pagina “Halal Food”. Wij stemmen alles af op jouw specifieke wensen. Smul ze!

Kunnen we ook Smullen van Vegetarische Snacks?

Natuurlijk! Je kunt genieten van snacks zonder vlees. Let wel op dat sommige van deze lekkernijen tegen een meerprijs verkrijgbaar zijn, vanwege mogelijk hogere inkoopkosten dan reguliere snacks.

Ontdek meer over de mogelijkheden op onze websitepagina “Vegetarische Snacks” of vink gewoon de juiste optie aan op het offerteformulier. Smul ervan! ????

Extra Liefde nodig vanwege Allergieën?

Bij ons draait alles om glimlachende gezichten en inclusiviteit.
We overleggen graag om de juiste snacks mee te nemen, en indien nodig passen we ook de frituurwijze aan.
Meer informatie hierover is terug te vinden op onze site.????

Kunnen we ook Smullen van Halal of Veggie Hotdogs?

Absoluut! Bij ons heb je de keuze uit zowel halal als vegetarische hotdogs.
We werken zelfs samen met gespecialiseerde leveranciers voor onze halal producten. En maak je geen zorgen, alles wordt apart verwarmd. Meer keuzes betekenen meer lachende gezichten. Ontdek de mogelijkheden op onze website of vink gewoon de gewenste opties aan op het offerteformulier. Smul er lekker van! ????????

De Smulbus in Actie zien op Bouwplaatsen of Infra Locaties?

Waarom niet? Wekelijks mogen we voor diverse bedrijven bouwhelden verwennen met allerlei snacks, hamburgers en onze befaamde Vlaamse frietjes. Meer weten? Lees meer hierover op de “Bouw en Infra” pagina.

Waarom bieden jullie geen 'Afturven' van Etenswaren aan?

Bij ons staat versheid voorop, daarom bieden we geen optie voor het ‘afturven’ van etenswaren. We nemen vooraf het aantal gasten, etenswaren en eventuele extra personeel mee in onze planning, zodat we iedereen kunnen voorzien van verse gerechten. Het is wettelijk niet toegestaan om etenswaren te hergebruiken, en net als bij jou, willen we iedereen dezelfde vers garantie bieden. Zo kun je met een gerust hart genieten van onze heerlijke gerechten, bereid met de hoogste kwaliteitsnormen en liefde voor eten.

Verkopen jullie ook Patat en Snacks op eigen Risico?

Het antwoord is heel kort: Nee…..
Bij ons geldt het “uitkoop basis” principe voor onze cateringdiensten. Dit betekent dat we alleen opdrachten accepteren voor onze frietkraam en hotdogkarren nadat we alle (eet)wensen vooraf hebben doorgenomen en een tarief hebben vastgesteld. Helaas kun je onze frietkraam of hotdogkarren niet boeken in de hoop dat we vrijblijvend langskomen om wat lekkers te verkopen.
We zijn hier om een feestje te bouwen, maar wel volgens een goed doordacht plan! ????????????

Mayo-op-mijn-Frietjes
Vlaamsche-Friet