Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Snackwagen-huren-Bouwlocatie-Apeldoorn
Een Snackwagen Huren Gelderland?
Laat het Feestje maar Beginnen!

Een Feestje met een Knapperige Hap

Snackwagen Huren Gelderland – De Smulbus staat klaar om jouw bouwlocatie, feest of evenement te voorzien van overheerlijke Vlaamse patat, snacks en frisdranken, niet alleen in Gelderland, maar ook daarbuiten.

Of het nu gaat om een grootschalig bedrijfsevenement, schoolfeest of privé feestje, onze snackkar brengt de smaak rechtstreeks naar jou toe. Verwen jouw gasten met verse Vlaamse patat op elke locatie in Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Ede en nog veel meer.

Laat je Verrassen: Beleef de Smaak van Ambachtelijke Vlaamse Frietjes

Bij ons worden de frietjes ter plaatse, recht voor je neus, gesneden, waardoor elke hap een onweerstaanbaar knapperige ervaring wordt. Onze ambachtelijke Vlaamse friet zijn verser dan vers en beloven een ware traktatie.

Vlaamse-Friet-Gelderland
Kraakverse Handgesneden Patat

Verwen je Personeel met Hotdogs, Snacks en Frietjes

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke feestervaring. Van eenfeestelijk assortiment van snacks en hotdogs met heerlijke sauzen tot knapperige ambachtelijke Vlaamse frietjes, ons aanbod is ongeëvenaard.

Met onze indrukwekkende bakcapaciteit kunnen we zelfs grote groepen binnen no-time voorzien van de lekkerste lekkernijen. Laat ons je volgende evenement omtoveren tot een culinair spektakel waar iedereen van zal genieten.

Breng Sensatie naar Jouw Evenement

Wil je jouw evenement echt laten schitteren? Huur dan een gezellige frietkraam van De Smulbus. Geen zorgen als je buiten Gelderland bent – wij komen overal. We bedienen niet alleen de hele provincie Gelderland, maar ook ver daarbuiten; van Lelystad tot Den Haag en van Rotterdam tot Amsterdam.

Frietjes met Mayo
Hotdog-Kraam-op-Locatie

“Met onze Hotdogs gaan zelfs de Meest Serieuze
Gezichtsspieren Glimlachen. Succes verzekerd!”

Bouwvakkers Opgelet! Onze Snackwagen is dé Held van de Bouwplaats!

Of het nu gaat om woningbouw, wegenbouw of spoorbouw, wij zijn vertrouwd met alle bouwdisciplines. Onze mobiele snackwagen en frietkraam zijn net zo onmisbaar als een waterpas op de bouwplaats

In heel Gelderland strijken we neer met heerlijke Vlaamse patat en snacks, rechtstreeks voor de stoere bouwhelden. Of het nu op de bouwlocatie is of op externe locaties, De Smulbus staat paraat voor een smakelijke boost. Want zelfs de sterkste bouwvakker heeft soms een stevige portie patat nodig.

Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus draait alles om feestelijk genieten met Halal snacks, die altijd beschikbaar zijn op speciale locaties zoals scholen en bouwterreinen. Ontdek alle smakelijke details op onze website. Ook voor vegetarische lekkernijen hebben we volop keuze. Laat je verrassen door onze heerlijke opties.

Frietkraam-Huren-op-Locatie

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Social Media of Foto Galerij

Ons Actiegebied

Wij zijn voornamelijk actief in Zuid-Holland,Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Voor catering op infralocaties, calamiteiten opdrachten, bouwterreinen, wegenbouwprojecten en tijdens evenementen geldt geen minimum. Het belangrijkste is dat het rendabel is. We wegen de kosten van reistijd af tegen het aantal gasten, eetwensen en tarieven. Dus, als je genoeg trek hebt, eetwensen hebt en onze tarieven niet te hoog vindt, dan zijn wij er klaar voor.

Heb je Nog Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen voor een snackwagen huren Gelderland. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een offerte op maat voor een snackwagen op locatie.

Voor meer informatie, bekijk onze werkwijze- of FAQ-pagina. Liever contact? Bel ons direct of stuur een WhatsApp-bericht voor een snelle reactie. Liever mailen? Geen probleem, we staan klaar om je te helpen, ongeacht hoe je contact met ons opneemt.

Snackwagen-Huren-Gelderland
“Een Snackwagen Huren Gelderland is net zo Simpel
als een Frietje Mayo Bestellen!”
Snackwagen-Huren-Arnhem

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Check de Kaart

Voordat je helemaal enthousiast onze snackwagen voor jouw feestje boekt, neem even de tijd om naar onze kaart te kijken. We zouden het liefst overal friet bakken, maar voor groepen onder de 100 personen buiten ons werkgebied of voor ritten langer dan 75 minuten, is het helaas niet rendabel. Check daarom even de kaart en zie hoe groot de afstand is. Zo zorgen we samen voor een smakelijke én verstandige keuze. Twijfel je? Neem contact met ons op!

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!