Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkar-huren-op-Locatie-Gelderland
Frietkar Huren op Loctie?
Dat wordt Smullen waar je maar Wilt!

De Smulbus: Jouw Frietkar voor Bouw en Spoor in Gelderland

Een Frietkar huren op Locatie;
Heb je ooit gedacht: “Wat zou mijn werkdag op de bouw of bij de spoorinfrastructuur toch veel beter maken?” Het antwoord is simpel: snacks! En niet zomaar snacks, maar de allerlekkerste handgesneden Vlaamse friet, lekkere hamburgers en nog veel meer. Daarom kun je nu onze frietkar, De Smulbus, inhuren voor jouw bouwplaats in Gelderland. Van Nijmegen tot Apeldoorn, van Arnhem tot Ede, en van Barneveld tot Doetinchem: wij staan voor je klaar!

Onbeperkt Snackplezier

Frietkar huren op locatie? Bij De Smulbus draait alles om genieten. Onze kracht? Lekkere, gezellige frietkraam met vriendelijke vrouwlijke bediening die altijd een glimlach op hun gezicht heeft. We zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel de allerlekkerste! Of je nu zin hebt in friet, hamburgers of iets anders, wij zorgen dat je personeel onbeperkt kan snacken.

Frietkar-huren-op-Locatie-Apeldoorn
“Dé Smakelijke Bouw Stop”

Bouwplaats- en Infracatering

Of je nu werkt op een bouwplaats of betrokken bent bij spoor- en infrastructuurprojecten, wij hebben de perfecte cateringoplossing voor je. We bieden uitgebreide bouw- en infracatering aan. Bekijk voor meer informatie onze pagina over bouw- en infracatering.

Vega en Halal Snacks

Bij De Smulbus denken we aan iedereen. Daarom bieden we ook vegetarische en halal snacks aan. Zo weet je zeker dat al je medewerkers kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Team Sfeer Verbeteren

Een snackwagen huren voor je personeel is een geweldige manier om ze in het zonnetje te zetten en de teamgeest te versterken. En wat dacht je van een picknickset, biertafels of statafels voor extra comfort? Bij elke opdracht krijg je standaard 2 gratis statafels. Meer info hierover vind je op onze verhuurpagina.

Originele Amerikaanse Hotdogkraam

Wil je eens iets anders dan friet? Huur dan onze originele stoere Amerikaanse hotdogkraam, compleet met drankjes en ijsjes. Ook hier bieden we vegetarische en halal opties aan.

Frietkar-huren-op-Locatie-Arnhem
“Maak van je Werkdag een Feestje:
Frietkar huren op Locatie voor de Ultieme Snackdate!”

Catering on the Go Service

Ben jij ooit overvallen door plotselinge calamiteiten of kleine buitendienststellingen? Geen zorgen meer! Onze Foodtruck staat paraat om jouw team te redden. Met onze Catering on the Go service, roep jij en wij komen naar de locatie. Ter plekke bereiden we heerlijke broodjes, soepen of bieden we een smakelijk assortiment aan snacks aan. 

Prijs en Beschikbaarheid

De snelste manier om een prijs te weten te komen is door ons offerteformulier in te vullen. Meestal krijg je dezelfde dag nog een prijs gemaild. In het hoogseizoen kan het maximaal 24 uur duren.

Ons werkgebied beslaat voornamelijk Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, met uitzondering voor bouwplaats-, spoor- en infracatering en grootschalige evenementen. We hebben al opdrachten uitgevoerd in plaatsen als Delft, Roosendaal, Oss en Sittard-Geleen.

Frietkar-huren-op-Locatie-Nijmegen
“Een Frietkar Huren op een Bouw Locatie:
Waar elk Frietje een Avontuur wordt en elke Hap een Glimlach Tovert!” 

Vanaf Tarieven en Voorwaarden

Benieuwd naar onze vanaf tarieven en voorwaarden? Kijk dan op onze website. Wil je weten of we op een bepaalde dag beschikbaar zijn? Bel, WhatsApp of mail ons gerust. Als we niet direct reageren, zijn we waarschijnlijk druk bezig, maar we laten dezelfde dag nog van ons horen. De meeste antwoorden vind je ook op onze pagina’s “onze werkwijze” en “veel gestelde vragen“.

     

Uitkoopbasis en Kosten

De Smulbus is uitsluitend in te huren op uitkoopbasis. We doen geen evenementen met verkoop op eigen risico en we verhuren geen foodtrucks zonder personeel en etenswaren. We vragen je vriendelijk om naar het kaartje op onze website te kijken, zodat je zelf kunt bepalen of de afstand en eetwensen rendabel zijn.

Kortom, De Smulbus is jouw ideale frietkar voor de bouw en spoor in Gelderland. Zet je personeel in het zonnetje en laat ze genieten van de lekkerste snacks. Neem vandaag nog contact met ons op!

Frietkar-huren-op-Locatie-Barneveld
Laat het Smullen maar Beginnen!

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Social Media of Foto Galerij

Check de Kaart en Let’s Snack Smart

Voordat je helemaal enthousiast onze foodtruck boekt, raden we je aan om even ons kaartje te checken. Waarom? Nou, we willen dolgraag overal komen, maar als je een klein groepje onder de 100 personen hebt of als de rit langer dan 75 minuten duurt, dan wordt het voor ons helaas niet zo rendabel. Dus even spieken op de kaart en de afstand beoordelen ten opzichte van jouw wensen.

Zo zorgen we samen voor een smakelijke én verstandige keuze. Twijfel je? Geen probleem! Neem gewoon contact met ons op. We helpen je graag verder!

Ontdek een wereld van smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!