Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Snackkar-en-Frietkraam-Huren

Welkom bij De Smulbus – de Mobiele Snackkar en Frietkraam op Locatie die het Kloppende Hart vormt van ons Bedrijf

Snackkar en Frietkraam huren – Onze menukaart is zo veelzijdig als maar kan, met alles van ambachtelijk handgesneden patat tot een uitgebreid “onbeperkt eten” arrangement. Of je nu dorst hebt naar verfrissende (fris)dranken, snakt naar heerlijke koffie, smult van smakelijke ijsjes, snoept van verrukkelijke lekkernijen, hunkert naar knapperige tosti’s, geniet van een luxe bittergarnituur, warme soep, bij ons vind je het allemaal.

Op Zoek naar échte Ambachtelijke Vlaamse Friet?

Onze friet? Die wordt recht voor je neus op locatie gesneden. Dat is verser dan vers, elke hap is een knapperige verrassing.

Rechtstreeks van het Land

Onze aardappelen komen rechtstreeks van het land, wekelijks geleverd in balen van topkwaliteit. Geen behandeling met chemicaliën om de houdbaarheid te verlengen, maar puur natuurlijke producten. Op locatie worden de aardappelen met de hand gesneden en vervolgens gebakken tot perfectie, met een heerlijk knapperige finishing touch.

Snackwagen-Vlaamse-Friet

Niet de Goedkoopste, Wel de Lekkerste

Ja, we zijn misschien niet de goedkoopste optie op de markt, maar geloof ons: onze frietjes zijn het waard. Het hele proces, van rauwe aardappel tot verse Vlaamse friet, vereist veel arbeid en zorg. Daarom hanteren we een minimumtarief. We gebruiken meer energie en frituurolie, en de kosten van verse aardappelen zijn nu eenmaal hoger dan die van kant-en-klare frietjes uit dozen. Maar als je eenmaal onze ambachtelijke friet hebt geproefd, begrijp je waarom we die extra inspanning leveren. Kom en ontdek zelf de heerlijke smaak van échte Vlaamse friet!

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Social Media of Foto Galerij

Smulbus-op-Locatie

Eindeloze Mogelijkheden

Bij De Smulbus zijn de mogelijkheden zo eindeloos als een frietzak zonder bodem. Van het huren van een Frietkar tot een Hotdogkraam, en zelfs een limonadekabouter (ja, die bestaan echt!). En dat is nog maar het begin!

Of je nu Halal Vega of gewoon dol bent op een goed stukje vlees, wij hebben opties die passen bij elke smaakpapil. Van een smakelijk bittergarnituur tot verfrissende (fris)dranken en heerlijke ijsjes als dessert, bij ons is er voor ieder wat wils.

Patatkraam-Huren

Bouw-Bites

Of het nu gaat om een privefeestje, wegenbouw, spoorbouw of woningbouw, op elke locatie bieden we onze handgesneden Vlaamse frietjes aan. Wij zijn vertrouwd met alle bouwdisciplines. Onze mobiele frietkar en snackkar zijn net zo onmisbaar als een waterpas op de bouwplaats.

Frietkar-Bouwlocatie-huren-Noord-Holland
Friet op de Bouw =
Perfecte Snackdate

Afmetingen

6,5 Lang*
2,2 Breed
3,3 Hoog

Minimale inparkeerruimte 10 meter
*Houd rekening met 1 extra meter aan de achterzijde i.v.m. deuropening

Contact

De snelste route naar een prijselijk avontuur? Vul het offerte formulier in. Andere vraag? Bekijk Veel Gestelde Vragen, grote kans dat je daar je antwoord vindt. En zo niet, dan zorgen we er persoonlijk voor dat je die krijgt.

Snackkar en Frietkraam Huren? Dit is onze Smulzone

Wij zijn vooral aan de slag in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Maar voor aanvragen vanaf 100 personen draaien we met plezier een extra rondje. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimum aantal van 100 personen.

Benieuwd of we Beschikbaar zijn?

Ben je benieuwd of een snackkar en frietkraam huren op locatie huren voor jou mogelijk is? Bel, app of mail ons gerust. Als we niet direct reageren, zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke frietjes. Maar geen paniek, zodra we even een momentje hebben, krijg je van ons een reactie – altijd op dezelfde dag.

     

Frietkraam-huren

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat hij op jouw feest arriveert? Bekijk de kaart en zie vanaf welk punt onze reis begint.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!