Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Statafels en Picknickset of Biertafels Tijdens de (Bouw)Lunch

Als je besluit De Smulbus te huren voor je evenement, hebben wij een extra aanbod voor je: de mogelijkheid om statafels en picknickset of biertafels te huren om je evenement compleet te maken. Deze optie voor extra meubilair is exclusief beschikbaar voor klanten die onze snackwagen huren, waardoor we een alles-in-één oplossing bieden voor uw cateringbehoeften en zitgelegenheid.

Deze picknicktafels en statafels zijn een perfecte aanvulling op de gezellige en ontspannen sfeer die de Smulbus met zich meebrengt, ideaal voor gasten om te genieten van hun snacks en drankjes.

Let wel, deze tafels en statafels zijn alleen beschikbaar in combinatie met de huur van onze snackwagen, wat zorgt voor een gestroomlijnde organisatie van je evenement.

Voor meer informatie over het huren van onze picknicktafels en statafels, en om te ontdekken hoe deze aan je evenement een toegevoegde waarde kunnen bieden, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de beste oplossing voor je evenement te vinden.

tatafels-Huren

Statafels

Sta jij al klaar om te feesten? Met onze statafels wordt jouw evenement pas echt een knalfeest. En het beste van alles? Bij elke opdracht krijg je standaard 2 statafels helemaal gratis meegeleverd met onze mobiele frietkraam. Geen zorgen, we laten je niet staan!

Maar let op, voor onze hotdogkramen geldt deze bonus niet. Wil je meer tafels voor jouw feestje? Geen probleem, je kunt ze apart bijboeken. Bekijk onze tarieven voor alle details en maak je feestje compleet met onze handige statafels.

Wil je Jouw Feestje of Evenement net dat Beetje Extra Flair Geven?

Kies dan voor rokken bij onze statafels en maak het geheel nóg sjieker! Geen gedoe, gewoon even aangeven in het opmerkingenveld van ons offerteformulier, en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Laat ons jouw feestje naar een hoger niveau tillen.

Statafels Huren
Statafels Huren?
Ga je voor Degelijk of voor Chique?

Picknicksets en Biertafels

Plannen voor een gezellige bijeenkomst? Onze picknicksets, of beter gezegd biertafels, zijn precies wat je nodig hebt! Met 2 sets tot onze beschikking, elk compleet met een ruime tafel en bijpassende banken van 1.80 meter lang, is er genoeg plek voor iedereen om te genieten van een heerlijk Vlaams frietje en een verfrissend drankje.

Creëer de perfecte setting voor jouw feestje, picknick of evenement met onze gezellige picknicksets. Ontdek alle mogelijkheden in onze tarieven.

Tip! Een Speciale Reden om te Trakteren?

Bij ons bepaal je helemaal zelf hoe je jouw tafels aankleedt. Bloemetjes, borrelnootjes, of misschien wel iets totaal anders? Alles kan en mag! En wil je een extra blijk van waardering tonen aan je personeel? Wat dacht je van leuke kaartjes op tafel met jouw gewenste gebaar of bedrijfslogo? Zo wordt trakteren pas echt een feestje!

smulbus-biertafel-huren
“Met onze Biertafels – Picknicksets,
is het niet alleen Zitten en Eten,
maar Vooral Genieten en Smullen!”
Statafels-en-Picknicksets-Biertafels-Huren

Heb je Nog Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen voor een hotdogkraam of frietkar huren. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een reactie.

Laat je verrassen door de mogelijkheden en wie weet staat binnenkort een fantastische snackar of hotdogkraam voor jouw deur te pronken. Heb je andere vragen? Check onze werkwijze of veel gestelde vragen, grote kans dat je daar je antwoord vindt. En zo niet, dan zorgen we er persoonlijk voor dat je die krijgt.

Benieuwd of we Beschikbaar Zijn?

 

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke patatjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons!
Statafels-en-picknickset-Biertafels
Van Chillen aan een Statafeltot Relaxenop je Achterwerk.
Wij zorgen voor Comfort op alle Fronten!”