Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkar-op-Locatie-Noordoostpolder
Een Frietkar op Locatie Noordoostpolder?
Laat het Feestje maar Beginnen!

Frietkar op Locatie Noordoostpolder

Maak van jouw feest een smakelijk succes met een frietkar op locatie Noordoostpolder. Van heerlijke ambachtelijke frietjes tot onvergetelijke momenten, wij brengen de smaak naar jou toe. Ontdek nu hoe je jouw evenement naar een hoger niveau tilt met onze verrukkelijke opties. Laat het genieten maar beginnen!

Onbeperkt Genieten

Op zoek naar een smakelijke en voordelige eetervaring? Bij ons geniet je voor een vaste prijs onbeperkt van onze overheerlijke, vers gesneden Vlaamse friet, een uitgebreid assortiment aan smaakvolle snacks en verrukkelijke hamburgers. Of je nu zin hebt in een kroket of frikandel op een broodje, bij ons kan het allemaal. Geen verrassingen achteraf, gewoon je buik vullen voor een vast bedrag. Ons sausaanbod is compleet, van klassieke fritessaus tot satésaus – bij ons doen we niet moeilijk. En als we zeggen ‘onbeperkt’, bedoelen we ook echt onbeperkt. Maak je ervaring compleet met verfrissende frisdranken en heerlijke ijsjes. Bij ons draait alles om jouw onbezorgde genot.

Huur een Frietkar voor je Personeel

Terwijl je team hard aan het werk is, wordt buiten plotseling een frietkar opgezet. Zodra het tijd is voor een pauze of na het werk, worden ze verrast door de verleidelijke geur van versgebakken frietjes en snacks. Het is niet alleen een traktatie, maar ook een blijk van waardering voor hun inzet.
Frietkar-op-Locatie-huren-Noordoostpolder
Haven Helden aan het Genieten

Bouw-Bites: Friet voor de Hardwerkende Helden

Ervaar een smaakrevolutie op bouwlocaties en infrastructuurplaatsen in Noordoostpolder en Urk. Onze trendy snackkar doorkruist Emmeloord, Bant, Creil en meer, om bouwhelden te voorzien van knapperige snacks en culinaire energie. Waar staal en beton samenkomen, ontmoeten smaak en stijl elkaar.

Of het nu wegenbouw, spoorbouw, woningbouw of kleinere projecten betreft, onze frietkar draait er zijn hand niet voor om. We komen met plezier langs op de bouw. Het plaatsen van onze frietkar op de bouw is net zo vertrouwd voor ons als het lezen van een bouwtekening. Onze Smulbus is mobiel en wendbaar, zodat we haar moeiteloos op elke bouwlocatie kunnen neerzetten.

Meer avonturen op onze Socials 

Frietkar-op-Locatie-Noordoostpolder
Frietkar op Locatie Kraggenburg: Dé Smaakvolle Oplossing!

Vega of Halal

Bij Frietkraam De Smulbus vind je een verrukkelijk assortiment aan halal snacks om van te genieten. Op specifieke locaties, zoals bouwplaatsen, zorgen we er standaard voor dat halal snacks beschikbaar zijn. En op verzoek bieden we zelfs de mogelijkheid om gescheiden te frituren. Ook voor de liefhebbers van vleesloze snacks hebben we een aanbod. Details hierover is allemaal op onze site te lezen.

Ervaar Amerika op Wielen

Onze hotdogkarren, rechtstreeks uit de VS, brengen niet alleen authentieke smaken, maar ook een flinke dosis Amerikaans plezier naar jouw evenement. Met capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, zijn ze klaar om jouw feest te transformeren!

Hotdog-kraam-huren
Hotdogkar XL op Locatie Bedrijfsfeest

Dé Vanaf Tarieven voor een Frietkar op Locatie

Voor het huren van een patatkraam of hotdogkar op locatie geldt een minimumprijsje. Duik snel in de werkwijze, voorwaarden en de vanaf tarieven per mobiele keuken. Het leuke feitje is dat onze minimumprijzen altijd de kosten voor etenswaren, de bemanning, en zelfs de voorrijkosten omvatten.

De-Smulbus-Noordoostpolder
Vrijwilligers Stichting KinderBeestFeest Amsterdam

Nieuwsgierig Geworden? 

Ontvang een op maat gemaakte offerte voor een frietkar op locatie in Marknesse, Nagele, Rutten en omgeving op jouw gewenste locatie. Frietplezier gegarandeerd!

Huur simpelweg een mobiele snackkraam. Bezoek onze offertepagina stel met een paar klikken je aanvraag samen, en krijg dezelfde dag een reactie (of binnen 24 uur bij drukte).

     

Bekijk onze blog of fotogalerij voor meer indrukken

Frietkraam-huren-Noordoostpolder

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Culinaire Roadtrip

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat hij op jouw feest arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt wij onze reis beginnen.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!