Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Snackkar-en-Frietkraam-Huren-Almere
Frietkar huren Almere?
Laat het Feestje maar Beginnen!

Frietkar huren Almere

Geniet van frietjes en een ruim aanbod van snacks, allemaal tot je beschikking. Wat ooit begon als een onschuldige frietkraam heeft zich ontpopt tot een rijdende culinaire sensatie. Met liefde snijden we tot op de dag van vandaag in onze frietkraam nog steeds, pal voor de ogen van onze klanten, de beste aardappelen tot knapperige frietjes.

Onbeperkt Eten

Ontdek een voordelige smaakbeleving! Geniet bij ons voor een vaste prijs onbeperkt van verse Vlaamse friet, een ruime selectie snacks en heerlijke hamburgers. Van kroket tot frikandel op een broodje, alles is mogelijk zonder verrassingen achteraf. Compleet met een scala aan sauzen en onbeperkte frisdranken en ijsjes. Bij ons staat jouw onbezorgd genot voorop.

Menu voor Grote Groepen

Wil je alleen friet serveren, 1x friet & 1x snack of hotdogs?
Neem dan
 contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.
Door onze hoge bakcapaciteit kunnen wij grote groepen snel voorzien van al het lekkers wat wij aanbieden. Voor grote groepen kunnen we een apart menu aanbieden tegen scherpere prijzen. Wij denken graag met je mee.

Frietkar-Huren-Almere-Bouwlocacties
Bouw Helden aan het Genieten

Friet voor de Hardwerkende Helden

Ontdek een smaakrevolutie op bouwlocaties in Almere en Zeewolde. Onze trendy snackwagen doorkruist Almere Buiten, Almere Hout, Almere Haven en meer, om bouwhelden te voorzien van knapperige snacks en culinaire energie. Waar staal en beton samenkomen, ontmoeten smaak en stijl elkaar.

Of het nu gaat om wegenbouw, spoorbouw, woningbouw of kleinere projecten, onze frietkar staat altijd paraat. We komen met plezier langs op de bouw. Het plaatsen van onze frietkar op de bouw is voor ons net zo vertrouwd als het lezen van een bouwtekening. Onze Smulbus is mobiel en wendbaar, dus we kunnen haar moeiteloos op elke bouwlocatie neerzetten.

Meer avonturen op onze Socials

De-Smulbus-Zeewolde
Frietkar in Almere: Dé Smaakvolle Oplossing!

Veggie of Halal

Bij Frietkraam De Smulbus ontdek je een heerlijk assortiment halal snacks om van te genieten. Op specifieke locaties, zoals bouwplaatsen, zorgen we ervoor dat halal snacks altijd beschikbaar zijn. En op verzoek bieden we zelfs gescheiden frituren aan. Ook voor liefhebbers van vleesloze snacks hebben we een ruime keuze. Je vindt alle details hierover op onze website.

Stap in Amerikaanse Sferen

Onze hotdogkarren, direct uit de VS geïmporteerd, brengen niet alleen authentieke smaken, maar ook een stevige portie Amerikaans plezier naar jouw evenement. Met een capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur staan ze klaar om jouw feest om te toveren.

Hotdogkraam-Huren-Almere
Hotdogkar XL op Locatie Almere Stad

Dé Vanaf Tarieven voor een Frietkar Huren Almere

Voor het huren van een patatkraam of hotdogkar op locatie geldt een minimumprijsje. Duik snel in de werkwijze, voorwaarden en de vanaf tarieven per mobiele keuken. Het leuke feitje is dat onze minimumprijzen altijd de kosten voor etenswaren, de bemanning, en zelfs de voorrijkosten omvatten.

Frietkar-De-Smulbus-Almere
Ons Motto? Niet moet, behalve Genieten!

Nieuwsgierig Geworden? 

Ontvang een op maat gemaakte offerte voor een frietkar op locatie in Almere Poort, Haven, Stad en omgeving op jouw gewenste locatie. Frietplezier gegarandeerd!

Bezoek onze offertepagina stel met een paar klikken je aanvraag samen, en krijg dezelfde dag een reactie (of binnen 24 uur bij drukte).

     

Bekijk onze blog of fotogalerij voor meer indrukken

Frietkar-op-Locatie-Almere

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Culinaire Roadtrip

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat hij op jouw feest arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt wij onze reis beginnen.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!