Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Snackkar-Huren-West-Friesland-Zwaag
Zin in Knapperige Frietjes?
Een Snackkar Huren West-Friesland en
Laat het Feestje maar Beginnen!

Een Snackkar Huren West-Friesland: Laat het Smullen maar Beginnen!

Huur moeiteloos een snackkar in Enkhuizen, Hoorn, Zwaag, Wognum of Medemblik.Voor elk type feest of evenement hebben we heerlijke handgesneden friet en snacks in de aanbieding. Van privé feestjes tot bouwlocaties en zelfs grote bedrijfsevenementen. Regelmatig zijn we te vinden op bouwlocaties in Alkmaar, Purmerend, Zaandaam, Alkmaar en Heerhugowaard. Patat en snacks voor iedereen. Dus, wil je je maaltijd en feest compleet maken dan mag De Smulbus niet ontbreken? Ons motto? Niets is verplicht, behalve genieten!

Feestlocatie Buiten West-Friesland?

Is de feestlocatie buiten West-Friesland? Geen Probleem, we bakken overal in de provincie en verre omtrek; Van Amsterdam tot Zwaag en van Hoofddorp tot Hoorn.

Ons Smulgebied

 We zijn voornamelijk actief in voornamelijk Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht & Flevoland. Maar voor aanvragen vanaf 100 personen, maken we graag een extra ritje.

Snackkar-Huren-West-Friesland-Medemblik

Ambachtelijk Patat ter Plekke Gesneden

Ter plekke snijden we met liefde in de snackwagen de aardappels met de hand, om ze vervolgens voor te bakken en als kers op de taart heerlijk krokant af te bakken. De kosten van verse aardappelen wegen nou eenmaal zwaarder dan die van kant-en-klare frietdozen. Daarom zijn we misschien niet de meest budgetvriendelijke keuze, maar absoluut de meest smaakvolle patatkraam.

Culinaire Rijdende Snackkar

Wat ooit begon als een onschuldige frietkar heeft zich ontpopt tot een rijdende culinaire sensatie. Met zorg snijden we tot op de dag van vandaag, na 20 jaar  in onze frietkraam nog steeds, pal voor de ogen van onze klanten, de beste aardappelen tot knapperige frietjes. 

Snackkar-Huren-West-Friesland-Hoogkarspel

Drankjes en Desserts: De Perfecte Match

Naast de onweerstaanbare Vlaamse frietjes, hoort natuurlijk een drankje om te rehydreren – want frietjes eten is topsport, toch? Als je je maaltijd wilt upgraden met wat bruisende frisdranken. We hebben een smakelijke selectie van ijsjes, van bescheiden waterijsjes tot grootschalige Magnums, omdat niets een feestje beter afsluit dan een beetje zoetigheid.

Snackkar-Huren-West-Friesland-Obdam
“Het maakt niet uit Waar we Staan,
Het Smaakt Altijd naar Meer”

De Smulbus op de Bouw

Ontdek de smaakrevolutie op bouwlocaties en infra-plekken in Noord-Holland. Onze gezellige snackwagen rolt door Hoorn, Zwaag en meer, om de helden van de bouw te voorzien van knapperige snacks en culinaire energie. Waar staal en beton samenkomen, ontmoet smaak en stijl elkaar.

InfraCatering on the Roll….

Al enkele jaren zijn we druk in de weer met onze Foodtruck op de Nederlandse (snel)wegen. Meestal zijn we te vinden op grote projecten, maar ook voor kleinere klussen staan we paraat. We zijn jouw one-stop-shop voor alles, van koffievoorziening, ontbijt en lunchpakketten tot warme maaltijden en snacks. En op warme dagen zorgen we voor verkoeling met koele frisdranken of een lekker ijsje.

Halal Snacks

Bij De Smulbus vind je een heerlijk assortiment aan halal snacks om van te genieten. Op specifieke locaties, zoals bouwplaatsen, zorgen we er standaard voor dat halal snacks beschikbaar zijn. Meer informatie hierover op onze site

Je Personeel verwennen met Onbeperkt Genot voor een Vast Tarief

Bij ons ontvang je niet alleen ambachtelijk handgesneden Vlaamse friet, maar ook een assortiment overheerlijke snacks, hamburgers en hotdogs in combinatie met de Hotdogkraam. Verwen jezelf en je team zonder je zorgen te hoeven maken over het bijhouden van bestellingen. Met ons grenzeloze aanbod kun je blijven genieten totdat je helemaal verzadigd bent.
Frietkraam-op-de-Bouw-Hoorn
“Een Snackkar Huren West-Friesland,
Gegarandeerd Succes voor
een Smakelijk Avontuur”
Snackkar-Huren-West-Friesland-Ursem

Een eigen Stukjes Amerika op Wielen

Onze hotdogkarren – rechtstreeks geïmporteerd uit de U.S.A. – zijn niet alleen 100% authentiek, maar ze brengen ook een flinke dosis Amerikaans plezier met zich mee. Met een capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, afhankelijk van het type kraam, zijn ze klaar om jouw evenement te transformeren.
Laat je gasten zich uitleven terwijl ze hun eigen hotdog creëren met een scala aan toppings en sauzen. Ons assortiment omvat alles, van zuurkool en augurkjes tot verse en gedroogde uitjes, en we hebben sauzen in overvloed.

(Bedrijfs)Feestje Organiseren?

Als je een bedrijfsfeest op touw zet, is de kans groot dat je gasten wel hunkeren naar een smakelijk frietje met een snack of een hotdog    van onze hotdogkraam. Geen zorgen, wij schieten te hulp. Onze frietwagen, snackwagen en hotdogkar zijn klaar voor elk feest, borrel, bedrijfsuitje of bedrijfsevenement.

Frietkraam-op-Locatie-Catering-Politie

“Catering Politie Nederland”

Benieuwd naar Onze Beschikbaarheid voordat je een Offerte Aanvraagt?

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke frietjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons.

Het kleinste Bedrag om een Snackkar te Huren

Voor een frietkar huren op locatie geldt een minimumprijsje, welk zijn terug te vinden bij Tarieven. Het leuke feitje is dat onze vanaf prijzen altijd de kosten voor etenswaren, de bemanning, en zelfs de voorrijkosten omvatten.

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog of Social Media

Snackwagen-Huren-Arnhem

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij bij jou arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt onze smakelijke reis begint.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!