Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Een Patatkraam Huren Kop van Noord-Holland:
Is net zo Simpel als een Frietje Mayo Bestellen!

Maak van jouw feest een smakelijk succes met een patatkraam huren Kop van Noord-Holland! Van heerlijke ambachtelijke frietjes tot onvergetelijke momenten, wij brengen de smaak naar jou toe. Ontdek nu hoe je jouw evenement naar een hoger niveau tilt met onze verrukkelijke opties. Laat het genieten maar beginnen!

Ons motto? Niets is verplicht, behalve genieten! Dus, wil je je maaltijd en feest compleet maken dan mag De Smulbus niet ontbreken? Vink dan de opties aan op ons offerteformulier en laat het plezier beginnen!

In Elke Maat te Huur: Kleine & Grote Feestjes

Onze friet? Die wordt recht voor je neus op locatie gesneden. Dat is verser dan vers, elke hap is een knapperige verrassing. We bakken in alle steden en dorpen in de kop van Noord-Holland, Anna Paulowna, Wieringerwerf, Middenmeer, Medemblek en Den Helder is daar zeker geen uitzondering op.
Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-10

” Patatkraam Huren Kop van Noord-Holland:
Waar Smaak en Gezelligheid Samenkomen,
want Lekker Eten heeft geen Vaste Stek Nodig!”

Ligt de Locatie niet in de Kop van Noord-Holland?

Geen probleem! We zijn actief in de hele provincie Noord-Holland en zelfs ver daarbuiten; Van Amsterdam tot Rotterdam en van Almere tot Heerhugowaard.

Onze Smulzone 

Moeiteloos een patatkraam huren Kop van Noord-Holland, Andijk, Enkhuizen, Zwaagdijk, Wognum, Venhuizen of Zwaag. Voor elk feest of evenement hebben we heerlijke handgesneden Vlaamse patat, snacks, broodjes hamburger en hotdogs in de aanbieding. Van huisfeestjes tot bouwlocaties en zelfs mega bedrijfsevenementen. We zijn regelmatig te vinden in Medemblik, Middenmeer, Wieringerwerf, Anna Paulowna en Den Helder. Frietjes voor iedereen!Wij zijn vooral aan de slag in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Maar voor aanvragen vanaf 100 personen draaien we met plezier een extra rondje. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat het Smullen maar beginnen!

We zijn ook regelmatig te vinden in  Alkmaar, Castricum, Schoorl, Egmond, Heiloo en Bergen.

Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-17Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-17

Patatkraam Huren Kop van Noord-Holland
 Anna Paulowna – Wieringerwerf
Middenmeer – Medemblik – Den Helder

Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-11

Vlaamse Friet met een Ambachtelijke Friet

Geniet van ambachtelijk handgesneden Vlaamse friet, rechtstreeks aan de frietkraam gesneden. Ervaar hoe verse aardappels ambachtelijk worden omgetoverd tot heerlijke, knapperige Vlaamse frietjes!

Onbeperkt Eten voor een Vaste Prijs

Bij ons ontvang je niet alleen ambachtelijk handgesneden Vlaamse friet, maar ook een assortiment overheerlijke snacks, hamburgers en hotdogs. Verwen jezelf en je team zonder je zorgen te hoeven maken over het bijhouden van bestellingen. Met ons grenzeloze aanbod kun je blijven genieten totdat je helemaal verzadigd bent! Het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen en genieten!

Wil je dit ook? Vink simpelweg de optie “onbeperkt eten” aan in het offerteformulier.  

Drankjes & IJsjes: De Perfecte Match!

Naast de smakelijke Vlaamse frietjes, mag een verfrissend drankje niet ontbreken. Als je zin hebt in een scala aan frisdranken om je maaltijd aan te vullen, laat het ons weten via het offerteformulier. Tijdens het evenement zorgen we voor een gevarieerde mix van verfrissende drankjes.

En wat is er beter dan een lekker ijsje om de warme dagen af te sluiten? We hebben meestal een assortiment van verschillende verpakte ijsjes, variërend van waterijsjes tot heerlijke Magnums. Dit maakt het feest helemaal compleet en wordt zeer gewaardeerd.

Geen verplichtingen, alleen mogelijkheden! Wil je dit ook? Vink dan je keuzes aan op het offerteformulier.

Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-8

Friet op de Bouw!

Hard werken vraagt om goed eten. Een volle maag zorgt immers voor de nodige energie. Dat weten de bouwvakkers als geen ander. Want als je dagelijks fysiek actief bent, vooral in de buitenlucht, dan krijg je ongetwijfeld trek. Tijd is echter ook geld, dus de maaltijd kan niet uren duren. Frietkar De Smulbus maakt het je daarom makkelijk met het concept van ‘Onbeperkt Eten’. Geniet onbeperkt van heerlijke verse friet en kies jouw favoriete snacks!

Bouw-Bites: InfraCatering

Al enkele jaren zijn we druk in de weer met onze Foodtruck op de Nederlandse (snel)wegen. Meestal zijn we te vinden op grote projecten, maar ook voor kleinere klussen staan we paraat. We zijn jouw one-stop-shop voor alles, van koffievoorziening, ontbijt en lunchpakketten tot warme maaltijden en snacks. En op warme dagen zorgen we voor verkoeling met koele frisdranken of een lekker ijsje. Natuurlijk stemmen we alles af op jouw wensen. Onze warme maaltijden en broodjes worden in overleg met jou samengesteld.

Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-4

Stappen & Spelregels voor een Patatkraam huren Kop van Noord-Holland

Bij ons staat het “uitkoop basis” principe centraal voor cateringdiensten. Dit houdt in dat we alleen opdrachten aannemen waarbij vooraf de (eet)wensen en tarieven zijn besproken.

Zodra we groen licht krijgen, ontvang je een gedetailleerde bevestiging met alle afgesproken details en na succesvolle afronding van de opdracht sturen we je de overeengekomen factuur.

Het is niet mogelijk om onze frietkraam of hotdogkar te boeken in de hoop dat we ter plaatse vrijblijvend etenswaren verkopen.

Onze rollende keukens gaan niet zonder ons professionele team en smakelijke snacks de weg op. Zelf even kokkerellen behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

Onze mobiele eetkarren worden uitsluitend verhuurd inclusief ervaren personeel en heerlijke lekkernijen. Het zelf huren van onze frietkraam of hotdogkar voor eigen gebruik is niet mogelijk.

Laat ons je wensen en voorkeuren weten. Ons vanaf tarief is altijd van toepassing, maar we streven ernaar om binnen jouw budget te werken, zonder in te leveren op kwaliteit en smaak.

Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-9

Nieuwsgierig Geworden?

Check dan snel de werkwijzen, voorwaarden & vanaf tarieven per rollende keuken.
Iets meer weten? Neem een kijkje bij de FAQ pagina.

Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-13

Weten of we Beschikbaar zijn?

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke frietjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons!

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk dan onze Blog of check onze social Media!

Amerikaanse Hotdogmagie met een Hotdogkraam

Onze hotdogkarren – rechtstreeks geïmporteerd uit de U.S.A. – zijn niet alleen 100% authentiek, maar ze brengen ook een flinke dosis Amerikaans plezier met zich mee. Met een capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, afhankelijk van het type kraam, zijn ze klaar om jouw evenement te transformeren.

Laat je gasten zelf hun hotdog pimpen met een overvloed aan toppings en sauzen. Denk aan zuurkool, augurkjes, verse en gedroogde uitjes, en een uitgebreide keuze aan sauzen.

Succes verzekerd met hotdogs die zelfs de meest serieuze gezichtsspieren laten glimlachen!

Beloon je Toegewijde Team met een Patatwagen Huren

In tijden van economische uitdagingen en personeelstekorten is het essentieel om waardering te tonen aan je hardwerkende team. Een innovatieve en smakelijke manier om dit te doen, is door een frietkraam te huren op de zaak.

Door een snackkar te huren en deze op het bedrijfsterrein te plaatsen, kunnen werkgevers een informele en leuke sfeer creëren waarin medewerkers worden gewaardeerd en beloond voor hun harde werk. Het biedt een welkome afwisseling van de dagelijkse routine en bevordert teambuilding.

Vega of Halal Snacks, alles Kan!

Bij onze patatkraam vind je een heerlijk assortiment aan halal snacks om van te genieten. Op specifieke locaties, zoals bouwplaatsen, zorgen we er standaard voor dat halal snacks beschikbaar zijn. En op verzoek bieden we zelfs de mogelijkheid om gescheiden te frituren. Voor alle details verwijzen we je graag naar onze website, waar we alles precies afstemmen op jouw voorkeuren.

Voor liefhebbers van vleesloze snacks hebben we voldoende aanbod. Sommige van deze verrukkingen tegen een meerprijs verkrijgbaar zijn vanwege de hogere inkoopkosten ten opzichte van reguliere snacks. Maar laat dat je niet weerhouden om ervan te genieten!

Friet Fiësta voor Feesten, Partijen & Evenementen

Als je een bedrijfsfeest op touw zet, is de kans groot dat je gasten wel hunkeren naar een smakelijk frietje met een snack of een hotdog van onze hotdogkraam. Geen zorgen, onze frietwagen, snackwagen en hotdogkar zijn klaar voor elk feest, borrel, bedrijfsuitje of bedrijfsevenement.

“Een Vast Bedrag voor Ongelimiteerd Genieten”

Heb je Nog Vragen?

Een offerte aanvragen is nog nooit zo makkelijk geweest! Vul simpelweg ons offerteformulier in, selecteer je voorkeuren, en ontvang dezelfde dag nog een prijsopgave, of bij drukte binnen 24 uur. Gemak en snelheid, dat is waar het om draait!

Heb je nog andere vragen?
Check dan onze ‘Q&A’ – grote kans dat je daar je antwoord vindt. En zo niet, dan zorgen we er persoonlijk voor dat je die krijgt. Laat je verrassen door de mogelijkheden en wie weet staat binnenkort een fantastische foodtruck voor jouw deur te pronken.

 

Het Kleinste Bedrag om een Foodtruck te Huren

Bij ons geldt een vanaf-tarief voor het huren van een patatkraam of hotdogkar op locatie. Deze vanaf-prijzen per mobiele keuken vind je op onze tarievenpagina. Het mooie hiervan is dat onze minimumtarieven altijd inclusief etenswaren, personeel en zelfs de voorrijkosten zijn. Het leuke feitje is dat onze vanaf prijzen altijd de kosten voor etenswaren, de bemanning, en zelfs de voorrijkosten omvatten.

“Een Patatkraam Huren Kop van Noord-Holland,
Het Enige wat je Hoeft te doen is Genieten!”

Patatkraam-Huren-Kop-van-Noord-Holland-Den-Helder-Anna-Paulowna-Wieringerwerf-Middenmeer-Medemblik-Catering-Politie

“Catering Politie Nederland”

Ontdek een wereld van smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!