Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Patatkraam-huren-Muiden
“Een Patatkraam Huren Hilversum,
omdat Lekker Eten geen Vaste Plek Nodig heeft!”

Een Patatkraam Huren Hilversum is een Fluitje van een Cent

Stap aan boord van de Smulbus voor een smakelijk avontuur vol vrolijkheid, kwaliteit en ultieme flexibiliteit! Of het nu een intiem thuisfeestje is, een grootschalig bedrijfsevenement, een schoolviering of zelfs op bouwlocaties, onze patatkraam staat altijd klaar om jouw evenement compleet te maken.

Zin in verse frietjes op locatie? Huur onze mobiele patatkar in Blaricum, Hilversum, Huizen of Laren. Geen gedoe, alleen maar genieten. Met een paar klikken stel je jouw gewenste assortiment samen en ontvang je snel een op maat gemaakte offerte. Gegarandeerd plezier met frietjes.

Laat je Evenement in ’t Gooi Knapperen

Een patatkraam huren Hilversum maakt van je evenement een krokant succes. En maak je geen zorgen als je buiten Hilversum zit – geen probleemo! We bakken overal in de provincie en ver daarbuiten; van Utrecht, Hoorn tot Rotterdam en Den Haag.

Hotdogkar: Amerikaans Genot op Wielen

Haal de authentieke smaak van Amerika naar jouw feest met onze originele Amerikaanse hotdogkar, rechtstreeks uit de VS. Met een indrukwekkende capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, afhankelijk van het gekozen type kar. Onze hotdogkarren zijn compact genoeg om zowel binnen als buiten te schitteren. Laat je verrassen door de talloze mogelijkheden.

Hotdogkraam-Huren-ROC-Hoofddorp
“Met onze Hotdogs gaan zelfs de Meest Serieuze
Gezichtsspieren Glimlachen. Succes verzekerd!”

Proef de Onweerstaanbare Smaak van Ambachtelijke Vlaamse Friet

Bij ons worden de frietjes ter plaatse recht voor je ogen gesneden, waardoor elke hap een heerlijk knapperige ervaring wordt. Onze Vlaamse frietjes zijn verser dan vers en zorgen voor een ware traktatie. Laat je verwennen door de authentieke kwaliteit en de onmiskenbare knapperigheid die je alleen bij ons vindt.

Plezier Zonder Poeha

Nou ja, bijna zonder poeha… Je hoeft alleen maar door te geven wanneer je een patatkraam op locatie wilt hebben. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier. Neem ook snel een kijkje naar onze werkwijze en voorwaarden voor een patatkar in ’t Gooi, evenals de vanaf tarieven voor elke mobiele keuken.

Patatkraam huren Hilversum
Een Patatkraam Huren Hilversum
BlaricumBussumHuizenLarenMuiden

Ontdek de Perfecte Combinatie: Vlaamse Frietjes, Frisdranken en IJsjes

Bij ons begint het avontuur met verrukkelijke Vlaamse frietjes, maar daar houdt het niet op! Kies uit ons uitgebreide assortiment frisdranken om je maaltijd compleet te maken. En voor die warme dagen? Verwen jezelf en je gasten met ons heerlijke assortiment ijsjes, van verfrissende waterijsjes tot luxe Magnums. Geen beperkingen, alleen grenzeloze mogelijkheden! Maak jouw evenement onvergetelijk met deze heerlijke toevoegingen. Een feest waar zelfs de zon jaloers op zal zijn!

Smulbaar voor Iedereen: Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus draait het om feestelijk genieten met Halal snacks! Op speciale locaties, zoals bouwterreinen, vind je altijd Halal lekkernijen op ons menu. Bekijk onze website voor alle smakelijke details. En ook voor vegetarische smulpapen hebben we een overvloed aan keuzes. Let wel op: sommige van deze lekkernijen zijn iets duurder vanwege de hogere inkoopkosten.

Bouw-Bites op Wielen: Genieten van Infracatering

Of het nu wegenbouw, spoorbouw, woningbouw of iets anders betreft, wij zijn bekend met alle bouwdisciplines! We komen graag langs op de bouw. Het inzetten van een frietkar of snackwagen op de bouw is voor ons net zo normaal als een waterpas. Onze mobiele frietkar en snackwagen zijn flexibel, waardoor we ze moeiteloos op iedere bouwlocatie kunnen plaatsen.

Patatkraam-huren-Blaricum
“Met een Patatkraam Huren ’t Gooi,
wordt Jouw Feestje de Knapperige Talk of the Town!”

Regels & Procedures – Patatkraam Huren 

Bij een Patatkraam Huren op Locatie werken we op basis van een ‘uitkoop’-principe voor onze cateringdiensten. Dit betekent dat onze frietkraam en hotdogkramen alleen worden verhuurd op basis van vooraf besproken (eet)wensen en tarieven. Het is niet mogelijk om de patatkar of hotdogkraam te boeken met de verwachting dat we vrijblijvend etenswaren verkopen. Onze frietwagens en hotdogkarren worden uitsluitend verhuurd met bemanning en etenswaren.

 

Voor Direct Contact:

Heb je vragen waar je snel antwoord op wilt? Bel ons direct of stuur ons een WhatsApp-bericht voor een snelle reactie. Liever mailen? Geen probleem, we staan klaar om je te helpen, ongeacht hoe je contact met ons opneemt!

     

Catering-Politie-Frietkar-op-Locatie-Velsen
“Catering Politie Nederland”

Ontdek onze Stops
in Gooi en Vechtstreek

Gemeente Blaricum

Gemeente Gooise Meren

Gemeente Hilversum

Gemeente Huizen

Gemeente Laren

Patatkraam huren op Locatie

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij arriveert?
Gebruik onze kaart en ontdek vanaf welk punt onze reis begint.

Ontdek een wereld van smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!