Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Foodtruck huren op Locatie Hilversum
“Een Foodtruck Huren op Locatie,
omdat Lekker Eten geen Vaste Plek Nodig heeft!”

Een Foodtruck Huren op Locatie is heel Eenvoudig

Zin in verse patatjes?? Huur onze mobiele patatkraam in Blaricum, Hilversum, Huizen of Laren. Geen gedoe, alleen maar genieten. Met een paar klikken stel je jouw gewenste assortiment samen en ontvang je snel een op maat gemaakte offerte, gegarandeerd plezier!.

Frietmagie op Wielen: De Smulbus

Van een eenvoudige frietkraam tot een mobiele culinaire ervaring. We snijden nog steeds met toewijding verse aardappelen tot knapperige frietjes, recht voor je ogen. De Smulbus reist door heel Noord-Holland, van pittoreske dorpjes zoals Ankeveen, Kortenhoef , Nederhorst den Berg en Loosdrecht tot bruisende steden als Hilversum en Amsterdam.

Laat je Evenement in ’t Gooi Knapperen met een Patatkraam Huren Hilversum

Een patatkraam huren Hilversum maakt van je evenement een krokant succes. En maak je geen zorgen als je buiten Hilversum zit – geen probleemo! We bakken overal in de provincie en ver daarbuiten; van Utrecht, Hoorn tot Rotterdam en Den Haag.

Verwen je Team met een Smakelijk Feest van Hotdogs, Snacks en Patat

Van overheerlijke friet tot een compleet festival van friet, snacks en hotdogs – bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Met onze indrukwekkende bakcapaciteit kunnen we zelfs grote groepen in een oogwenk voorzien van de lekkerste friet, snacks en hotdogs. 

Proef de Onweerstaanbare Smaak van Ambachtelijke Vlaamse Friet

Bij ons worden de frietjes ter plaatse recht voor je ogen gesneden, waardoor elke hap een heerlijk knapperige ervaring wordt. Onze Vlaamse frietjes zijn verser dan vers en zorgen voor een ware traktatie. Laat je verwennen door de authentieke kwaliteit en de onmiskenbare knapperigheid die je alleen bij ons vindt.

Patatkraam-Huren-Hilversum
Een Patatkraam Huren Hilversum
Blaricum – Bussum – Huizen
Laren – Muiden

Bouw-Bites op Wielen: Genieten van Infracatering

Of het nu wegenbouw, spoorbouw, woningbouw of iets anders betreft, wij zijn bekend met alle bouwdisciplines! We komen graag langs op de bouw. Het inzetten van een frietkar of snackwagen op de bouw is voor ons net zo normaal als een waterpas. Onze mobiele frietkar en snackwagen zijn flexibel, waardoor we ze moeiteloos op iedere bouwlocatie kunnen plaatsen.

Foodtruck-Huren-Landsmeer
“Met een Patatkraam Huren in ’t Gooi,
wordt Jouw Feestje de Knapperige Talk of the Town!”

Ontdek de Perfecte Combinatie: Vlaamse Frietjes, Frisdranken en IJsjes

Bij ons begint het avontuur met verrukkelijke Vlaamse frietjes, maar daar houdt het niet op! Kies uit ons uitgebreide assortiment frisdranken om je maaltijd compleet te maken. En voor die warme dagen? Verwen jezelf en je gasten met ons heerlijke assortiment ijsjes, van verfrissende waterijsjes tot luxe Magnums. Geen beperkingen, alleen grenzeloze mogelijkheden.

Smulbaar voor Iedereen: Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus draait het om feestelijk genieten met Halal snacks. Op speciale locaties, zoals bouwterreinen, vind je altijd Halal lekkernijen op ons menu. Bekijk onze website voor alle smakelijke details. En ook voor vegetarische smulpapen hebben we een overvloed aan keuzes. 

Frietkraam-op-de-Bouw-Hilversum

Benieuwd of we Beschikbaar Zijn?

 

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke frietjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons.

Betover je Kinderfeestje met Onze Limonadekabouter

Maak kennis met onze Limonade kabouter. Deze charmante kleine vriend is de perfecte toevoeging aan elke bijeenkomst, waarbij hij zorgt voor een sprankelende en verfrissende ervaring voor alle gasten. Geen gedoe meer met het voorzien van drankjes, want onze Limonadekabouter staat klaar om de dorst van jong en oud te lessen met heerlijke limonade. Laat je evenement opvrolijken en maak er een onvergetelijke gelegenheid van met de magie van onze Limonadekabouter.

Hotdogkar: Amerikaans Genot op Wielen

Haal de authentieke smaak van Amerika naar jouw feest met onze originele Amerikaanse hotdogkar, rechtstreeks uit de VS. Met een indrukwekkende capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, afhankelijk van het gekozen type kar.

Een Heerlijk Bedrijfsfeest, Evenement of Beurs Met een Patatkraam Huren Hilversum

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest, is de kans groot dat je gasten verlangen naar een knapperig frietje, een smakelijke snack of een lekkere hotdog van onze foodtruck. Onze frietwagen, snackwagen en hotdogkar zijn klaar voor elk feest, borrel, bedrijfsuitje of bedrijfsevenement.

Hotdogkar

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Social Media of Foto Galerij

Snackwagen-Huren-Hilversum

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij bij jou arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt onze reis begint.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!