Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietwagen-huren-Limburg
Een Frietwagen huren Limburg op Locatie  is
net zo Simpelals een Frietje met Mayonaise Bestellen!

Huur De Smulbus: De Gezelligste Frietwagen op Locatie in Limburg

Gzellige Frietwagen huen Limburg? Welkom bij De Smulbus! Dé frietwagen die je feest of evenement in Limburg onvergetelijk maakt. Of je nu een knalfeest organiseert in Maastricht, een bouwproject hebt in Venlo, een bedrijfsfeestje viert in Roermond, of een buurtbarbecue plant in Heerlen, De Smulbus is er voor jou. Lees verder en ontdek waarom onze frietkar dé keuze is voor jouw evenement.

De Smulbus: Niet de Goedkoopste, Wel de Lekkerste

Onze kracht? Een gezellige frietkraam met de lekkerste handgesneden Vlaamse friet, geserveerd door onze vrolijke bediening dames met een glimlach. We zijn misschien niet de goedkoopste, maar absoluut de lekkerste. Proef het verschil zelf!

Vlaams-frietkraam
Ambachtelijke Vlaamse Frietjes

Onbeperkt Snacken: Van Friet tot Hamburgers

Bij De Smulbus draait het allemaal om genieten. Met onze frietwagen op locatie kun je onbeperkt snacken. Van heerlijk knapperige handgesneden Vlaamse friet tot smaakvolle hamburgers, wij hebben het allemaal. En het beste? Je betaalt een vaste prijs! Vink deze optie aan op het offerteformulier en ontvang snel een prijs in je mailbox.

Frietkar-huren-op-locatie-Limburg

“Ons Motto?
Niets is Verplicht, Behalve Genieten”

Bouwplaats en Infracatering

Heb je bouwplaats catering nodig of catering voor infrastructuur- en spoorprojecten? De Smulbus is je partner! Bekijk onze pagina over bouw en infracatering voor meer informatie. Wij staan klaar om je hongerige team te voorzien van heerlijke snacks, dag en nacht.

Vega en Halal Snacks

Bij De Smulbus denken we aan iedereen. Daarom bieden we een breed assortiment aan vega en halal snacks, zodat iedereen kan genieten van onze smakelijke lekkernijen.

Frietwagen-huren-Maastricht

Actie op de werkvloer!
Bouw en Infracatering

Personeel Verwennen? Huur Een Frietkraam

Wil je je personeel eens goed verwennen? Huur dan onze frietkraam. Een smakelijke verrassing die zeker in de smaak zal vallen. Of wil je iets anders proberen? Huur een stoere hotdogkar met drankjes en ijsjes erbij!

Snel een Prijs Weten?

Wil je snel een prijs weten voor het huren van onze frietkraam? Vul ons offerteformulier in en je ontvangt dezelfde dag nog een antwoord. Lukt het ons niet meteen, dan hoor je binnen 24 uur van ons.

Hotdogkraam-Huren-op-Locatie-Limburg

“Met onze Hotdogs gaan zelfs de Meest Serieuze
Gezichtsspieren Glimlachen. Succes verzekerd!”

Ons Werkgebied

Hoewel ons werkgebied voornamelijk Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland beslaat, maken we voor bouwplaats- en infracatering graag een uitzondering. Zo zijn we ook  te vinden in Gouda, Groningen, Haarlemmermeer en Tilburg.

Vragen?

Heb je vragen? Geen zorgen, de meeste antwoorden vind je op onze pagina’s Veelgestelde vragen en Onze werkwijze. Kom je er nog steeds niet uit? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.

     

Frietwagen-huren-Roermond
Laat het Smullen maar Beginnen!”

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Foto Galerij of Social Media

Vanaf Tarieven en Voorwaarden

Onze tarieven en voorwaarden vind je op onze tarievenpagina. We werken uitsluitend op uitkoopbasis – dus geen gedoe met verkoop op eigen risico en geen verhuur van foodtrucks zonder personeel en eten. De kosten moeten wel in balans zijn met de afstand en jouw culinaire wensen. Dus, kijk even op het kaartje bepaal zelf of het voor jouw evenement de moeite waard is.

Beschikbaarheid

Benieuwd of we op een bepaalde dag beschikbaar zijn? Bel, WhatsApp of mail ons gerust! Als we niet meteen antwoorden, zijn we waarschijnlijk druk bezig met frietjes bakken, maar we laten dezelfde dag nog van ons horen. Twijfel je? Neem gewoon contact op en we bespreken het samen!

Kortom, wil je een frietwagen huren op locatie in Limburg? Kies voor De Smulbus en maak van jouw feest een smakelijk succes.

Frietwagen-huren-Politie

Bekijk de Kaart

Voordat je ons inhuurt voor je feestje, werp eerst een blik op onze kaart. We zouden dolgraag overal frietjes bakken, maar voor groepen onder de 100 personen buiten ons werkgebied of voor ritten langer dan 75 minuten, wordt het helaas een frietje te ver. Dus, kijk snel op de kaart en ontdek de afstand. Twijfel je? Bel ons gerust! Samen maken we een smakelijke én verstandige keuze. 

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!