Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkar-huren-Heemstede
Een Frietkar Huren Haarlem?
Laat de Smaakvolle Herinneringen Beginnen
!

Frietkar Huren Haarlem: Maak van je Evenement een Knapperig Feest

Laat je feest zorgeloos verlopen met een mobiele frietkar huren Haarlem en omgeving. Of het nu gaat om intieme thuisfeesten, grote bedrijfsevenementen of bouwlocaties, wij zijn er voor jou. Huur onze Smulbus voor verse frietjes op locatie in Aerdenhout, Heemstede, Bennebroek en meer. Ontvang een op maat gemaakte offerte en geniet van onbeperkte lekkernijen voor een vaste prijs, waar je ook bent in Vijfhuizen, Zantvoort of Bloemendaal. Laat ons voor je zorgen terwijl je ontspant en geniet van heerlijk eten.

Proef de Smaak van Ambachtelijke Vlaamse Friet

Bij ons worden de frietjes ter plaatse voor je gesneden, wat elke hap een heerlijke knapperigheid geeft. Onze Vlaamse frietjes zijn van de hoogste versheid en beloven een ware traktatie. Laat jezelf verwennen door de authentieke kwaliteit en de onweerstaanbare knapperigheid die je alleen bij ons vindt.

Frietmagie op Wielen: De Smulbus Betovert Noord-Holland e.o.

Van een eenvoudige frietkar tot een mobiele culinaire ervaring. Met toewijding blijven we verse aardappelen snijden tot knapperige patatjes, recht voor je neus. Hoewel onze hoofdactiviteit in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland plaatsvindt, maken we voor groepsaanvragen vanaf 100 personen graag een extra rondje. En goed nieuws: voor catering op bouwplaatsen en infracatering geldt geen minimum aantal. Laat je betoveren door onze heerlijke frietjes, waar je ook bent.

Frietkar-Huren-Kaart-Werkgebied-Smulbus
Een Frietkar huren Haarlem – Schiphol
Heemstede – Bennebroek – Aerdenhout

Verwen je Personeel met een Traktatie van een Snackkar

Op zoek naar een unieke manier om je toegewijde team te belonen voor hun harde werk? Laat een snackkar opzetten terwijl ze druk aan het werk zijn. Tijdens pauzes of na het werk worden ze verrast door de heerlijke geur van versgebakken frietjes en snacks. Niet alleen een traktatie, maar ook een blijk van waardering voor hun inzet.

Voor Iedereen Smullen: Geniet van Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus draait het om feestelijk genieten met Halal snacks, altijd beschikbaar op speciale locaties zoals bouwterreinen. Ontdek alle smakelijke details op onze website. Ook voor vegetarische lekkernijen hebben we een ruime keuze.

Frietkar-op-Locatie-Bouwlocatie
“Ons Motto? Niets is Verplicht, Behalve Genieten”

Plezier Zonder Poeha… Nou ja, bijna Zonder Poeha

Je hoeft alleen maar door te geven wanneer je een frietkar wilt huren in Haarlem op locatie. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier. Neem ook snel een kijkje naar onze werkwijze en voorwaarden voor het huren van een frietkar in Heemstede, evenals de vanaf tarieven voor elke foodtruck. Ontdek alle mogelijkheden per onderdeel in het menu bovenaan de pagina. Smul ze!

Hotdogkraam-Huren-ROC-Hoofddorp
Met onze Hotdogs gaan zelfs de Meest Serieuze
Gezichtsspieren Glimlachen. Succes verzekerd!

Bouw-Bites op Wielen: Geniet van Infracatering

Of het nu wegenbouw, spoorbouw of woningbouw is, wij zijn bekend met alle bouwdisciplines. Onze mobiele frietkar en snackwagen zijn net zo essentieel als een waterpas op de bouwplaats. In heel Noord-Holland strijken we neer met heerlijke friet en snacks, rechtstreeks voor de stoere bouwvakkers. Of het nu op de eigen werkplaats is of op externe locaties, De Smulbus staat paraat voor een smaakvolle energieboost

Frietkar-huren-Spaarndam
“Met een Frietkar Huren Haarlem en Schiphol,
wordt Jouw Feestje de Knapperige Talk of the Town!”

Benieuwd of we Beschikbaar Zijn?

 

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke patatjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons!

Heb je Nog Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen voor een frietkar huren Haarlem. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een offerte op maat voor een Frietkar op locatie. Laat je verrassen door de mogelijkheden en wie weet staat binnenkort een fantastische snackkraam voor jouw deur te pronken?

Frietkar-op-Locatie-Smulbus

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog of Social Media

Ontdek de Regels en Procedures voor een Frietkar Huren Haarlem

Bij ons werken we volgens een ‘uitkoop’-principe voor onze cateringdiensten, waarbij onze snackkar en hotdogkramen alleen worden verhuurd op basis van vooraf besproken (eet)wensen en tarieven. Voor meer informatie, bekijk onze werkwijze- of FAQ pagina. Voor direct contact: Bel ons direct of stuur een WhatsApp-bericht voor een snelle reactie. Liever mailen? Geen probleem, we staan klaar om je te helpen, ongeacht hoe je contact met ons opneemt.

 

Patatkraam-huren-Hilversum
Het verschil tussen friet en patat?
Friet: wanneer het in je mond belandt.
Patat: wanneer het in je hart belandt.
#TeamPatat
Frietkar-Huren-Haarlem
Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt wij onze reis beginnen.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!