Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkraam-huren-op-de-Bouw
Hoogste Punt Viering:
“Bouwviering met Smaak”

Frietkraam Huren op de Bouw? Laat je Personeel Smullen!

Welkom bij De Smulbus! Jouw go-to frietkraam voor de ultieme bouwplaats catering in Drenthe. Of je nu in Emmen, Assen of Hoogeveen aan het werk bent, wij staan klaar om je werkdag een stuk smakelijker te maken. Benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Lees snel verder!

Onbeperkt Snacken: Van Friet tot Hamburgers

Bij De Smulbus draait het allemaal om genieten. Met onze “frietkraam huren op de bouw” concept, kun je gebruik maken van o.a. onbeperkt snacken. Van heerlijk knapperige handgesneden Vlaamse friet tot smaakvolle hamburgers, wij hebben het allemaal. En dat alles geserveerd door onze vrolijke bediening dames met een gratis glimlach erbij

De Lekkerste Frietkraam op Locatie

Onze kracht? Een gezellige frietkraam met de lekkerste snacks. We zijn misschien niet de goedkoopste, maar we zijn wel de lekkerste! Onze friet is met liefde handgesneden en we serveren met trots de beste snacks. Onze bediening maakt het feestje compleet met een vriendelijke service.

Bouwplaats Catering en Infracatering

Op zoek naar catering voor je bouwplaats of infrastructurele project? Kijk dan eens op onze pagina bouw en infracatering. Wij bieden 24/7 catering voor bouw en spoor. Van een snackkar huren tot een volledige frietkraam op de bouw, wij regelen het voor je.

Frietkar-huren-op-de-Bouw-Emmen
“Dé Smakelijke Bouw Stop”

Vega en Halal Snacks

Ook aan de vegetariërs en halal eters is gedacht. Bij De Smulbus hebben we een breed assortiment aan vega en halal snacks, zodat iedereen kan genieten. Vraag naar onze speciale opties!

Wil je eens iets Anders dan de Gebruikelijke Snacks?

Wat dacht je van een stoere hotdogkar op de bouw, compleet met verfrissende drankjes en ijsjes erbij? Zo maak je van elke pauze een feestje! Voor meer informatie, zie onze Hotdogkraam Pagina.

Snackkar-huren-Bouw-Assen
“Bouwplaats Catering & Infracatering”

Snel een Prijs Weten?

Wil je snel een prijs weten voor het huren van onze frietkar? Vul dan ons offerte formulier in. We reageren zo snel mogelijk met een prijsopgave.

Vragen?

De meeste antwoorden vind je op onze pagina’s veel gestelde vragen en onze werkwijze. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Weten of wij op een bepaalde dag beschikbaar zijn? Bel, WhatsApp of mail ons gerust. Als we niet direct bereikbaar zijn, laten we dezelfde dag nog van ons horen.

        

Patatkraam-huren-Bouw-Drenthe-Vlaamse-Friet
Kraakverse Vlaamse Frietjes

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Social Media of Foto Galerij

Werkgebied

Onze frietkar rolt voornamelijk door Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Maar voor bouwplaatsen en infrastructuur projecten maken we graag een omweg. Zo vind je ons ook bijvoorbeeld in Hoorn, Amersfoort, Zoetermeer en Zwolle.

Vanaf Tarieven en Voorwaarden

Wil je weten wat de kosten zijn? Bekijk dan onze tarieven en onze voorwaarden. We werken uitsluitend op uitkoopbasis en verkopen niet op eigen risico. De kosten moeten in verhouding staan tot de afstand en eetwensen. We vragen je vriendelijk om naar onze kaart te kijken en te bepalen of onze diensten rendabel zijn voor jouw locatie en wensen.

Kortom, wil je de bouwplaats opvrolijken met de lekkerste snacks en de leukste service? Huur dan De Smulbus.

Frietkaam-Huren-Bouw-Drenthe
Laat het Smullen maar Beginnen!

Check de Kaart

Voordat je helemaal enthousiast onze frietkraam voor jouw feestje in de middle of nowhere boekt, neem even de tijd om naar onze kaart te kijken. We zouden het liefst overal friet bakken, maar voor groepen onder de 100 personen buiten ons werkgebied of voor ritten langer dan 75 minuten, is het helaas niet rendabel. Check daarom even de kaart en zie hoe groot de afstand is. Zo zorgen we samen voor een smakelijke én verstandige keuze. Twijfel je? Neem contact met ons op.

Ontdek een wereld van smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!