Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkar-huren-Sneek
“Een Frietkraam Huren Friesland is net zo Simpel
als een Patatje met Mayonaise Bestellen!

Frietkraam Huren Friesland: Jouw Feest, Onze Friet!

Bij De Smulbus kun je een frietkraam huren voor elke gelegenheid in Friesland. Of je nu een feestje organiseert, je personeel wilt verwennen, of een grootschalig evenement plant, wij zorgen voor de heerlijkste frietjes en snacks. Met onze gezellige frietkraam en enthousiaste medewerkers wordt elk evenement een gegarandeerd succes.

Heb je catering nodig op bouwplaatsen voor spoorweg-, infra- en wegenbouwprojecten, een bedrijfsevenement, of gewoon een gezellige toevoeging voor een feest thuis? Onze snackwagen biedt de ultieme culinaire ervaring. We optimaliseren jouw evenement met onze uitgebreide cateringdiensten en rijden door heel Nederland, van Zaandam tot Schiedam en van Lelystad tot Leiden en meer.

Onbeperkt Eten: Feestje Compleet

Bij ons kun je kiezen voor een arrangement met onbeperkt eten. Perfect voor feestjes waarbij je gasten lekker kunnen blijven smullen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid. Van heerlijke, knapperige frietjes tot diverse snacks, iedereen komt aan zijn trekken.

Hoogste-Punt-Vieren-Bouw Groningen<br />
Ambachtelijke Vlaamse Frietjes

Personeel Verwennen met Een Frietkraam in Leeuwarden, Drachten, Sneek en Heerenveen

Een frietkraam huren om je personeel te verwennen is een fantastische manier om je waardering te tonen. Een lekker frietje tijdens de lunchpauze of als afsluiting van een drukke werkdag zorgt voor blije gezichten en een goede sfeer op de werkvloer. Of je nu in Leeuwarden, Drachten, Sneek of Heerenveen bent, wij brengen de heerlijke frietjes naar jouw locatie en maken van elke werkdag een feestje.

Ambachtelijke Vlaamse Friet: Proef het Verschil

Onze friet wordt ambachtelijk bereid volgens traditioneel Vlaams recept. Dat betekent: dikke, goudgele frieten met een krokante buitenkant en een zachte binnenkant. Geserveerd met een glimlach door onze vrolijke medewerkers, wordt elke hap een feestje.

Gezellige Frietkraam: Sfeer en Service

Onze kracht ligt in de gezellige sfeer die we met onze frietkraam op locatie creëren. Met vriendelijke dames achter de kraam en een glimlach bij elke bestelling, zorgen we voor een warme en uitnodigende ambiance. Je gasten voelen zich direct welkom en kunnen genieten van een topservice.

Frietkraam-Huren-Friesland

“Ons Motto?
Niets is Verplicht, Behalve Genieten”

Bouwplaats Catering en 24-uurs Infracatering

Wij begrijpen dat werken op een bouwplaats hongerig werk is. Daarom bieden we speciale bouwplaats catering en 24-uurs infracatering. Onze frietkraam komt naar jouw locatie, ongeacht het tijdstip, om je team van heerlijke maaltijden te voorzien. Van frietjes tot hotdogs, wij hebben het allemaal.

Vega en Halal Snacks: Voor Ieder Wat Wils

Wij willen dat iedereen kan genieten, daarom bieden wij ook Vega en halal snacks aan. Van smakelijke vegetarische opties tot halal vlees, wij zorgen dat er voor ieder wat wils is. Laat je dieetwensen aan ons weten en wij regelen het.

Hotdogkraam-huren-Friesland

“Met onze Hotdogs gaan zelfs de Meest Serieuze
Gezichtsspieren Glimlachen. Succes verzekerd!”

Hotdogkraam Huren

Naast frietkraam kun je bij ons ook een hotdogkraam huren. Perfect voor variatie en een leuke aanvulling op je evenement. Onze hotdogs zijn van topkwaliteit en worden met zorg bereid. Of je nu een klassieker wilt of iets speciaals, wij maken het voor je klaar.

Catering op Uitloopbasis met Onze Frietkar: Lekker & Zorgeloos Genieten

Bij De Smulbus bieden we catering op uitkoopbasis aan met onze gezellige frietkar. Onze frietkar is enkel te huur inclusief personeel en heerlijke etenswaren. Wij zorgen voor alles, zodat jij kunt genieten van je evenement zonder zorgen. Onze foodtrucks worden niet los verhuurd en we nemen geen opdrachten aan voor losse verkoop. Bij ons krijg je altijd een volledige service met de lekkerste frietjes en snacks, geserveerd door ons vriendelijke team. Maak van jouw feest, evenement of werkdag een smakelijk succes met onze catering op uitloopbasis.

Frietkraam-huren-Bouwlocatie-Heerenveen

Actie op de werkvloer!
Bouw en Infracatering

Kosten & Afstand

De kosten voor het huren van onze frietkraam variëren afhankelijk van de locatie en de specifieke wensen. Wij bieden vooraf een transparante prijsopgave en werken met eerlijke tarieven Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

Neem Contact Op

Ben je klaar om jouw feest, evenement of werkdag op te vrolijken met onze frietkraam? Wij staan klaar om van jouw gelegenheid een groot succes te maken met de lekkerste friet en snacks van Friesland.

     

Frietkraam-huren-met-vriendelijke-bediening
De Smulbus – Frietkraam op Locatie

Voorwaarden & Werkwijze

Wij werken met duidelijke voorwaarden zodat je precies weet waar je aan toe bent. De kosten van onze frietkraam moeten opwegen tegen de afstand en de eetwensen van jouw evenement. Daarom nodigen we je uit om naar onze kaart te kijken, zodat je zelf kunt bepalen of de afstand voor onze frietkraam rendabel is ten opzichte van jouw wensen. Bij bouwplaats- en infracatering en grootschalige evenementen maken we graag een uitzondering. Meer informatie hierover is te lezen op “onze werkwijze” en “veel gestelde vragen ” pagina.

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Foto Galerij of Social Media

Foodtruck-Huren-Bouw
Laat het Smullen maar Beginnen!”

Check de Kaart

Voordat je helemaal enthousiast onze frietkraam voor jouw feestje in de middle of nowhere boekt, neem even de tijd om naar onze kaart te kijken. We zouden het liefst overal friet bakken, maar voor groepen onder de 100 personen buiten ons werkgebied of voor ritten langer dan 75 minuten, is het helaas niet rendabel. Check daarom even de kaart en zie hoe groot de afstand is. Zo zorgen we samen voor een smakelijke én verstandige keuze. Twijfel je? Neem contact met ons op.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!