Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Qirion: Waar Smaak en Energie samenkomen met De Smulbus

Vandaag stond De Smulbus geparkeerd bij Qirion, waar energienetten tot leven komen en de experts in Wijdewormer worden voorzien van een stevige dosis smaak en energie. Laten we eerlijk zijn, zonder deze kanjers is de energietransitie onmogelijk. Maar laten we ook niet vergeten dat zonder de Smulbus-transitie, de Vlaamse frietjes ondenkbaar zouden zijn!

Van lekkere hamburgers tot knapperige frietjes en verfrissende drankjes, zorgden wij ervoor dat het personeel van Qirion de brandstof kreeg die ze verdienen. Want een goede portie energie, zowel in het werk als op het bord, is essentieel voor elke transitie.

Smakelijke Shots met Qirion en De Smulbus

Vandaag kreeg Omar een zeer belangrijke opdracht van De Smulbus: het vastleggen van gezellige momenten met collega’s. Beoordeel zelf of hij zijn taak goed heeft volbracht.

Mannen én vrouw, bedankt voor de leuke middag en tot snel! 

Patatkraam-Huren-Purmerend
Kijk eens! Alleen maar Gezichten met een Glimlach!

 

Patatkraam-Huren-Wijdewormer
Energie en Frietjes in Wijdewormer

 

Patatkraam-Huren-Zaandam
Genieten bij Qirion – Wijdewormer
Patatkaam-op-Locatie
Onze Helden voor de Energietransitie!

Bekijk onze foto galerij voor meer smakelijke indrukken met De Smulbus

Kraakverse Patat

Geniet van ambachtelijk handgesneden Vlaamse friet, rechtstreeks aan de frietkraam gesneden. Ervaar hoe verse aardappels ambachtelijk worden omgetoverd tot heerlijke, knapperige Vlaamse frietjes. Op locatie snijden we in de aardappels met de hand, voorgebakken en tot in perfectie krokant afgebakken. Dit maakt ons wellicht niet de voordeligste frietkar, maar wel absoluut de lekkerste

Beloon je Team met een Patatkraam 

Op zoek naar een unieke manier om je toegewijde personeel te belonen voor hun harde werk en inzet? Terwijl je medewerkers aan het werk zijn, wordt buiten de frietkraam opgezet. Zodra het tijd is voor een pauze of na het werk, worden ze verrast door de heerlijke geur van versgebakken frietjes en snacks. Het is niet alleen een traktatie, maar ook een teken van erkenning voor hun harde werk. Laat ze genieten van een smakelijke beloning voor hun toewijding.

Patatkraam huren Wijdewormer, Purmerend en Omgeving

Wil je een Patatkraam huren Wijdewormer, Purmerend en omgeving en onze beschikbaarheid weten? Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke patatjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons.