Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

De Smulbus Verzorgt ‘Zomaar Feestje’ in Park de Oude Kwekerij, Alkmaar

Frietkraam Alkmaar – De Smulbus was aanwezig in het prachtige Park de Oude Kwekerij in Alkmaar voor een ‘zomaar feestje’ georganiseerd door Mariëlle en Roland. Dit mooie stadspark, dat wordt onderhouden door en voor de bewoners, was de perfecte locatie om gezellig samen te komen en bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Betaalbare Prachtige Locatie

Mariëlle en Roland hadden het briljante idee om spontaan een feestje te organiseren. Voor slechts €60,00 per dagdeel is deze betaalbare locatie al te huur, compleet met voorzieningen en een prachtige buitenruimte. Een partytent kopen kost meer! En hoe fijn is het om de catering niet zelf te hoeven regelen, maar gewoon onze frietkraam op locatie in te huren?

Wij van De Smulbus hebben enorm genoten van de dag. We werden bijna verlegen van alle complimentjes over onze ambachtelijke friet… maar daar doen we het voor! Leuke mensen, een mooie locatie en prachtig weer, wat willen we nog meer?

Dank voor de Gezellige Opdracht in Alkmaar

Check de leuke foto’s hieronder!

P.S. We ontdekten later pas dat de lolbroek van het feest tijdens het poseren per ongeluk de verkeerde vinger omhoog stak – oeps! 😳 Voor straf na het eten meteen naar bed? Gelukkig kunnen we er allemaal om lachen.

Mariëlle en Roland, bedankt voor deze super gezellige opdracht!

Frietkraam-op-Locatie-Alkmaar
Genieten in het Zonnetje
De-Smulbus
Onze Stoer Gezellige Frietkraam in Alkmaar
Marielle-en-Roland
Mariëlle & Roland
Frietkraam-Alkmaar-Huren
De Lolbroeken van het Feest
Frietkraam-Huren-Alkmaar
Gezellig in de Rij Staan met een Drankje
Frietkraam-De-Smulbus-Alkmaar
Dames te Woord staan met Uitgebreide Vragen over Ingrediënten……

Bekijk onze foto galerij voor meer smakelijke indrukken met De Smulbus

Vers Gesneden Frietjes voor Fijnproevers

Laat je verrassen door onze kraakverse patat. Bij ons geniet je van ambachtelijk handgesneden Vlaamse friet, rechtstreeks aan de frietkraam gesneden. Ervaar hoe verse aardappels ambachtelijk worden omgetoverd tot heerlijke, knapperige frietjes. We snijden de aardappels ter plekke met de hand, voorgebakken en tot in perfectie krokant afgebakken. Misschien maken we hierdoor niet de goedkoopste frietjes, maar zeker wel de lekkerste!

Frietkraam Alkmaar en Omgeving Huren

Wil je een frietkar huren in Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en omgeving en benieuwd naar onze beschikbaarheid en tarieven? Geen probleem! Bel ons gerust of stuur een berichtje. Of nog makkelijker, stuur ons een e-mailtje. We reageren altijd supersnel, nog sneller dan een frietje uit de frituur… Wil je liever op je gemakje rondsnuffelen? Bezoek dan onze website. Op de pagina’s tarieven, veelgestelde vragen en onze werkwijze vind je een berg aan informatie die misschien wel al je vragen beantwoordt. 

     

Park-De-Oude-Kwekerij-Alkmaar-Frietkraam-op-Locatie
Wat is ze Mooi hé?