Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

“at night” bij “Vrij Zijn Theater” Alkmaar

Wat een bijzondere evenementen & theater locatie en vriendelijk ontvangst met onze frietkraam in Alkmaar bij “Vrij Zijn Theater”!

Deze locatie in Alkmaar biedt de mogelijkheid aan Vrij Zijn om de theaterproducties ten uitvoer te brengen en (het hele jaar rond) creatieve workshops voor kinderen en volwassenen te geven. Doordat ze ook andere organisaties de gelegenheid willen geven van het theatergebouw gebruik te maken, ontstaan er nieuwe samenwerkingsverbanden. Voor publiek een mooie en bijzondere locatie.

A.F. Vrij Zijn Theater Alkmaar

 

Nostalgische puntzakken, gevuld met heerlijke Vlaamse friet

Ditmaal had onze snackkar de opdracht om met de frietkraam in Alkmaar de gasten van de jarige job te voorzien van een puntzak ambachtelijke Vlaamse patates frites mét een mooie dot fritessaus erbovenop.

Als aanvulling kregen de gasten een heerlijk bittergarnituur van bitterballen aangeboden, hoe leuk is dat?

Wist u dat een Vlaamse friet niks zegt over de dikte? Een friet is een Vlaamse wanneer het vers is. En dat komt erop neer dat ze van aardappel naar friet gaan op dezelfde plek als waar u ze haalt (en eet).

Ook onze frietkraam huren?

Wilt u graag een Frietkraam huren voor uw feest? De Smulbus heeft een goede prijs / kwaliteitsverhouding en een uitgebreid assortiment.

De Smulbus bakt friet en snacks voor u op elke gewenste locatie in Nederland, weliswaar afhankelijk van het aantal personen. U kunt onze frietkraam huren voor grotere en kleinere feesten, inclusief personeel.