Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

KinderBeestFeest Amsterdam 2023

Frietkar huren Amsterdam – Elke opdracht is voor ons een feestje, maar sommige opdrachten zijn toch wel de kers op de taart 🎂
2 juni Amsterdam was het weer zover. Geweldige vrijwilligers die elk jaar zich belangeloos inzetten, mogen voorzien van eten & drinken. Zonder hen is deze jaarlijkse dag niet mogelijk. Wij zijn dankbaar om vrijwilligers te voorzien van lekkere snackjes zodat zij de zieke kinderen met hun familie 1 dag in het jaar in het zonnetje 🌞 kunnen zetten.
Met speciale dank aan de Sligro voor hun bijdrage en de vele vrijwilligers!

Lees verder en zie wat wij vanaf medio 2023 met statiegeld doen.

Snackkar-Amsterdam-Stichting-KinderBeestFeest
Mike moest nog even snel zijn telefoon checken…. 
Frietkar Huren Amsterdam
Fantastisch weer! Met Plezier in de Rij staan.

 

Stichting-KinderBeestFeest-Frietkar-Amsterdam
Kijk eens! Alleen maar Gezichten met een Glimlach!

 

Stichting-KinderBeestFeest-Frietkraam-Amsterdam
Onze Kanjers! De Reddingsbrigade Amsterdam, Toppers!

Wat doet De Smulbus met het Statiegeld?

Bij de aanschaf van frisdranken moeten we statiegeld toevoegen, zoals aangegeven in de offerte en factuur. Maar, maak je geen zorgen! Je hebt twee opties: je kunt de lege blikjes of flesjes zelf terugbrengen naar een inleverpunt, of je gooit ze in onze speciale prullenbak die we meenemen. Wij zorgen ervoor dat de lege blikjes netjes worden ingeleverd bij Statiegeld Nederland. De opbrengsten daarvan gaan jaarlijks naar Stichting KinderBeestFeest. Dus eigenlijk, met jouw statiegeld help je niet alleen het milieu, maar steun je ook nog eens een goed doel! Dat is nog eens een win-win situatie, toch?

Wil je ook je Team Verwennen met Snacks en Patatjes?

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke feestervaring. Van een feestelijk assortiment van snacks en hotdogs met heerlijke sauzen tot knapperige ambachtelijke Vlaamse frietjes, ons aanbod is ongeëvenaard.

Met onze indrukwekkende bakcapaciteit kunnen we zelfs grote groepen binnen no-time voorzien van de lekkerste lekkernijen. Laat ons je volgende evenement omtoveren tot een culinair spektakel waar iedereen van zal genieten.

Ook een Frietkar huren Amsterdam? Beschikbaarheid Weten?

Wil je frietkar huren Amsterdam en onze beschikbaarheid weten?Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke patatjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons.