Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkraam-Huren-Amsterdam

Een Frietkraam Huren Amsterdam = Fluitje van een Cent

Je kunt simpel online een offerte aanvragen voor een frietkraam huren Amsterdam of omgeving. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een offerte op maat voor het huren van een frietkraam op jouw locatie in de omgeving van Amsterdam, Osdorp, Sloten of Sloterdijk.

Feestlocatie Buiten Amsterdam?

Geen Probleem! We bakken overal in de provincie; Van Amsterdam tot Alkmaar en van Hoorn tot Zaandam.

Beloon Uiterzonderlijke Inzet: Huur een Snackwagen

In een tijd waarin economische uitdagingen en personeelstekorten aan de orde van de dag zijn, is het essentieel om het bestaande personeel te waarderen. Bedrijven zoeken voortdurend naar manieren om hun medewerkers te motiveren en te belonen voor hun inzet. Een innovatieve oplossing die steeds populairder wordt, is het huren van een frietkraam.

Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus vind je een heerlijk assortiment aan halal snacks om van te genieten. Op specifieke locaties, zoals bouwplaatsen, zorgen we er standaard voor dat halal snacks beschikbaar zijn. Voor alle details verwijzen we je graag naar onze website of via deze link  

Ook voor liefhebbers van vleesloze snacks hebben we een overvloed aan keuzes. Lees hier meer over op onze site of via deze link  

Onze Smulzone

Voor elk feest of evenement hebben we heerlijke handgesneden Vlaamse frietjes en snacks in de aanbieding. Van feestjes aan huis tot bouw locaties en zelfs op giga bedrijfsfeesten is De Smulbus van de partij. We zijn ook regelmatig te vinden in  Beverwijk en Heerhugowaard.

We zijn voornamelijk actief in voornamelijk Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht & Flevoland. Maar voor aanvragen vanaf 101 personen, maken we graag een extra ritje.

Frietkraam-huren-Amsterdam-Regio
Frietkraam Huren

Amsterdam – OsdorpSlotenSloterdijk

Frietkraam-Huren-op-Locatie-Amsterdam

Culinaire Rijdende Snackkar

Wat ooit als een onschuldige patatkraam begon, heeft zich nu ontpopt tot een rollende sensatie. Met onverminderde zorg snijden we, zelfs na 20 jaar in onze frietkraam, nog altijd voor de ogen van onze klanten de beste aardappelen tot knapperige frietjes.

Het Laagste Bedrag om een Frietkraam te Huren

De Smulbus komt op bijna elke gewenste locatie in Nederland, bij ieder soort evenement, 24/7, 365 dagen per jaar. Er geldt een vanaf prijs  voor het huren van een patatkraam of Hotdogkraam op locatie. Houd hier alvast rekening mee voordat je een offerte aanvraagt.

Drankjes en Desserts: Een Frietmaal zonder een Fris Feestje? Onmogelijk!

Naast die verrukkelijke Vlaamse frietjes, heb je wel ’n oppepper nodig. Als je dorst hebt naar frisdrank om je maaltijd te versterken, laat het ons dan weten via het offerteformulier. We gooien tijdens het feest een bonte mix van frisdrank in de strijd om iedereen af te koelen. En voor het toetje? Een ijsje is de kers op de taart op hete dagen. We serveren doorgaans een verzameling van ijsjes, van waterijsjes tot glorieuze Magnums. Het wordt een feest waar zelfs de zon jaloers op zal zijn.

Frietkraam-op-Locatie-Huren
Op Zoek naar een Lekkere Frietkraam?
Laat het Smullen maar beginnen!

Frietkar op Bouwplaatsen

Ontdek de smaakrevolutie op bouwlocaties en infra-plekken in Noord-Holland. Onze trendy gezellige snackwagen rolt door Zaandam, Alkmaar, Haarlem en meer, om de helden van de bouw te voorzien van knapperige snacks en culinaire energie. Waar staal en beton samenkomen, ontmoet smaak en stijl elkaar.

De Smulbus geeft de (Snel)Weg Aandacht

Al enkele jaren zijn we druk in de weer met onze Foodtruck op de Nederlandse (snel)wegen. Meestal zijn we te vinden op grote projecten, maar ook voor kleinere klussen staan we paraat. Natuurlijk stemmen we alles af op jouw wensen. Onze maaltijden en broodjes worden in overleg met jou samengesteld.

Frietkraam-Huren-Bouwplaats-Amsterdam

“Catering Bouw Locaties”

Amerikaanse Vibes met een Hotdogkar

Onze hotdogkarren – rechtstreeks geïmporteerd uit de U.S.A. – zijn niet alleen 100% authentiek, maar ze brengen ook een flinke dosis Amerikaans plezier met zich mee. Met een capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, afhankelijk van het type kraam, zijn ze klaar om jouw evenement te transformeren. Laat je gasten zelf hun hotdog pimpen met een overvloed aan toppings en sauzen. Zie    voor meer info.

Heb je Nog Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen voor een mobiele patatkraam. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een offerte op maat. Heb je nog andere vragen? Bekijk Veel Gestelde Vragen, grote kans dat je daar je antwoord vindt. En zo niet, dan zorgen we er persoonlijk voor dat je die krijgt.

     

Frietkraam-huren-Weesp

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Onze Culinaire Roadtrip

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt wij onze reis begint.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!