Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Een Smakelijke Terugblik: Open Dag ROC College Airport 2024 Hoofddorp

In 2024 hadden we het genoegen om onze hotdog kar XL te parkeren te midden van indrukwekkende vliegtuigen en helikopters tijdens de jaarlijkse open dag van het ROC College Airport.

Onze hotdogkraam stond op een bijzondere plek, geplaatst tussen vliegtuigen en helikopters. De geur van worstjes vermengde zich met de opwindende atmosfeer van de luchtvaartschool.

Centraal ontmoetingspunt Hotdogkraam

Het enthousiasme was voelbaar terwijl de rij zich vormde. Studenten, docenten en bezoekers stonden geduldig op hun beurt te wachten. De hotdog kar werd al snel een centraal punt van ontmoeting, waar mensen samenkwamen om te genieten van een hapje tussen de vliegtuigen door.

Unieke Plek Hotdog kar

De hotdogs waren ontzettend populair en verdwenen als sneeuw voor de zon…. einde van de dag was er geen hotdogworst meer te bekennen…… alles op! We waren blij om onze culinaire bijdrage aan deze dag toe te voegen, met blije gezichten. Wij van De Smulbus hebben de opendag van het ROC College Airport in 2024 als een leuke herinnering ervaren. Unieke plek tussen de vliegtuigen en helikopters, maar ook vanwege de leuke bezoekers, studenten en docenten.

Korte samenvatting filmpje zien? Klik op deze link voor de leuke video op YouTube

Ook een opendag organiseren met onze Hotdog kar? Bekijk onze website voor alle mogelijkheden.