Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Hoogste-Punt-Viering-Bouw.
“Hoogste Punt Viering Bouw:
Bouwviering met Smaak, van Utrecht tot Amersfoort, Veenendaal tot Nieuwegein!”

Van Bouwstop tot Frietstop: Vier het Hoogste Punt met Onze Frietkraam

Hoogste punt viering bouw: Wie zegt dat bouwvakkers geen feestje verdienen? Van bouwstop tot frietstop, we maken van elke mijlpaal een smakelijke gebeurtenis. Huur een frietkraam voor een onvergetelijke hoogste punt viering op de bouwplaats. Onze patatkraam biedt een heerlijke selectie van ambachtelijke friet, lekkere hamburgers, verfrissende frisdranken, (non-alcoholisch) bier en smakelijke ijsjes. Want laten we eerlijk zijn, na al dat harde werk, verdienen bouwvakkers wel wat lekkers. Maak van je bouwproject een feestje en trakteer je team op de perfecte beloning. Friet, collega’s en hoogtepunten, wat wil je nog meer?

Waarom De Smulbus op de Bouw?

  • Vlaamse friet zo lekker dat zelfs de architect erover zal dromen.
  • Hamburgers zo groot dat zelfs de sterkste bouwvakker er een uitdaging aan heeft.
  • Frisdrank koud genoeg om zelfs de heetste discussies over bouwplannen te blussen.
  • Bier dat vloeit sneller dan het beton gestort wordt. Bouwen was nog nooit zo dorstlessend.

Grenzeloze Smulervaring

Bij ons kun je onbeperkt genieten van ambachtelijk gesneden Vlaamse frieten, snacks en verrukkelijke hamburgers. Geen gedoe met tellers; hier geldt: eet zoveel je wilt voor een vaste prijs.

Hoogste-Punt-Viering-Bouwhelden
“Vier je Hoogste Punt in Stijl met Onze Frietkraam
Dé Smakelijke Stop voor Bouwvieringen”

Halal & Veggie Hapjes: Waanzinnig Lekker

Ontdek onze halal lekkernijen en veggie verwennerijen die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen tevredenstellen. Van bouwterreinen tot scholen, en van intieme feestjes tot grootschalige evenementen – wij zorgen voor een culinair festijn. Bekijk alle heerlijke details op onze website.

Onbeperkt-eten-Frietkaam
“Bouwplaats Catering & Infracatering – Woerden”

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Social Media of Foto Galerij

De Smulbus = Bouwen met Smaak

Breng leven in je bouwproject met onze mobiele frietkraam op locatie. Of je nu bruggen bouwt, wegen aanlegt of de haven opschudt, wij zijn de essentiële toevoeging op jouw werf. Van Zeist tot Houten en van Soest tot Maarssen, wij voorzien alle bouwhelden van heerlijke friet en snacks, direct op de werklocatie. Ontdek meer over onze infracatering en bouwterrein catering pagina.

 

Pannenbier-Hoogste-Punt-Vieren
Pannenbier – Hoogste Punt Vieren met De Smulbus – Baarn 

Ontvang Vandaag nog een Smakelijke Offerte

Vul eenvoudig ons offerteformulier in en ontvang binnen no-time een prijsopgave op maat. Geen gedoe, gewoon snel en gemakkelijk.

Twijfel je nog over onze beschikbaarheid? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op via telefoon, WhatsApp of e-mail, en we helpen je graag verder. Als we even niet direct reageren, betekent het dat we druk bezig zijn, maar we beloven snel te antwoorden zodra we een momentje vrij hebben.

Hoogste Punt Viering
“Smaakvolle Herinneringen – IJsselstein”

Jouw Culinaire Wensen, Onze Specialiteit

Ontdek onze op maat gemaakte ‘uitkoop’-catering op locatie, waar we van tevoren al jouw culinaire voorkeuren bespreken. Onze snackkar arriveert compleet met professionele bemanning en etenswaren. We hanteren geen vrije verkoop; onze foodtrucks worden altijd inclusief bemanning en etenswaren verhuurd. Bezoek onze website om onze werkwijze, veelgestelde vragen en starttarieven te ontdekken. 

Onze Uitgebreide Cateringregio

Onze cateringdiensten strekken zich voornamelijk uit over Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, maar we maken graag een extra stop voor evenementen met meer dan 100 personen. We streven naar haalbare en betaalbare oplossingen voor zowel jou als ons. Check onze kaart en bekijk de afstand.

Voor unieke locaties zoals infrastructuurlocaties, bouwterreinen en grootschalige evenementen, zijn we altijd beschikbaar, ongeacht het aantal gasten, zolang onze tarieven binnen je budget passen. Dus, als je trek hebt en op zoek bent naar heerlijk eten, dan staan wij paraat om jou te verwennen.

Hoogste-Punt-Viering-Bouw-Utrecht
Laat het Smullen maar Beginnen!

Waar Begint Onze Roadtrip

Stap aan boord van ons culinaire avontuur, ontdek het hier op onze handige kaart.

Ontdek een wereld van smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!