Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkraam-Huren-Heerhugowaard-Noord-Scharwoude-Opmeer-Warmenhuizen-Schagen-5
Zin in Knapperige Frietjes?
Een Frietkraam Huren Heerhugowaard?
Laat de Smaakexplosie Beginnen!

Een Frietkraam Huren Heerhugowaard:
Net zo Simpel als een Patatje Mayo Bestellen!

Een Frietkraam huren Heerhugowaard en Omgeving? Voor elk feest of evenement hebben we heerlijke patat, snacks, hamburger en hotdogs in de aanbieding. Van huisfeestjes tot bouwlocaties en zelfs mega bedrijfsevenementen. We zijn regelmatig te vinden in Noord-Scharwoude, Opmeer, Warmenhuizen en Schagen. Frietjes voor iedereen.

Hier Bakken wij Frietplezier 

Voor elk feest of evenement hebben we heerlijke friet en snacks in de aanbieding. Van huisfeestjes tot bouwlocaties en zelfs op mega bedrijfsevenementen is De Smulbus van de partij. We zijn ook regelmatig te vinden in  Alkmaar, Castricum, Schoorl, Egmond, Heiloo en Bergen.

We zijn voornamelijk actief in voornamelijk Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht & Flevoland. Maar voor aanvragen vanaf 100 personen, maken we graag een extra ritje.


Frietkraam-Huren-Heerhugowaard-Noord-Scharwoude-Opmeer-Warmenhuizen-Schagen-6
“Het maakt niet uit Waar we Staan,
Het Smaakt Altijd naar Meer”

Kraakverse Vlaamse Friet

Op locatie snijden we in de frietkar de aardappels met de hand, voorgebakken en tot in perfectie krokant afgebakken. Dit maakt ons wellicht niet de voordeligste snackkar, maar wel absoluut de lekkerste.

Laat het (Bedrijfs)Feestje maar Beginnen!

De Smulbus staat garant voor vrolijke service, top-producten en flexibiliteit. Of het nu gaat om een feestje thuis, een groots bedrijfsevenement, scholen of bouwlocaties, onze frietwagen is altijd in de startblokken om jouw feestje compleet te maken.

In Elke Maat te Huur: Kleine & Grote Feestjes

Onze friet? Die wordt recht voor je neus op locatie gesneden. Dat is verser dan vers, elke hap is een knapperige verrassing. We frituren in alle gemeenten van Noord-Holland, en Heerhugowaard is daar zeker geen uitzondering op.

Locatie Buiten Heerhugowaard?

Is de feestlocatie buiten Heerhugowaard? Geen Probleem! We bakken overal in de provincie en verre omtrek; Van Amsterdam tot Zaandam en van Hoofddorp tot Haarlem.

Drankjes & IJsjes: Om je Mond te laten Watertanden!

Naast die verrukkelijke Vlaamse frietjes, heb je wel ’n oppepper nodig. Als je dorst hebt naar frisdrank om je maaltijd te versterken, laat het ons dan weten via het offerteformulier.  En voor het toetje? We serveren doorgaans een bonte verzameling van ijsjes, van waterijsjes tot glorieuze Magnums.

Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus vind je een heerlijk assortiment aan halal snacks om van te genieten. Op specifieke locaties, zoals bouwplaatsen, zorgen we er standaard voor dat halal snacks beschikbaar zijn. En op verzoek bieden we zelfs de mogelijkheid om gescheiden te frituren. Voor alle details verwijzen we je graag naar onze website, waar we alles precies afstemmen op jouw voorkeuren. Ook voor liefhebbers van vleesloze snacks hebben we een overvloed aan keuzes. Bekijk de Vega pagina voor meer informatie.

Friet & Snacks voor Bouwhelden!

Ervaar de culinaire revolutie op bouwlocaties en infra-plekken in Noord-Holland. Onze gezellige snackwagen bezoekt bouwplaatsen in steden als Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Hoofddorp en ook Purmerend om de bouwhelden te verwennen met knapperige lekkernijen en culinaire energie. Op de plekken waar staal en beton elkaar ontmoeten, vloeien smaak en stijl harmonieus samen

InfraCatering

Wegenbouw, spoorbouw, woningbouw, groot of klein, wij draaien onze frietkar nergens voor om. We komen met plezier langs op de bouw. Het plaatsen van een frietkraam op de bouw is voor ons net zo vertrouwd als een bouwtekening.

Frietkraam-Huren-Heerhugowaard-Noord-Scharwoude-Opmeer-Warmenhuizen-Schagen-8

Spelregels & Aanpak voor het Huren van een Frietkraam

Bij ons staat het “uitkoop basis” principe centraal voor cateringdiensten. Dit houdt in dat we alleen opdrachten aannemen waarbij vooraf de (eet)wensen en tarieven zijn besproken, meer informatie hierover te lezen bij werkwijze en tarieven.

 

Huur een Frietkraam bij Personeelstekorten

In een tijd waarin economische uitdagingen en personeelstekorten aan de orde van de dag zijn, is het essentieel om het bestaande personeel te waarderen. Bedrijven zoeken voortdurend naar manieren om hun medewerkers te motiveren en te belonen voor hun inzet. Een innovatieve oplossing die steeds populairder wordt, is het huren van een frietkraam.

Door een snackkar te huren en deze op het bedrijfsterrein te plaatsen, kunnen werkgevers een informele en leuke sfeer creëren waarin medewerkers worden gewaardeerd en beloond voor hun harde werk. Het biedt een welkome afwisseling van de dagelijkse routine en bevordert teambuilding.

Frietkraam-Huren-Heerhugowaard-Noord-Scharwoude-Opmeer-Warmenhuizen-Schagen-11

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog of Social Media

Vragen?

Je kunt simpel online een offerte aanvragen voor een mobiele patatkraam. Ga naar ons offerte formulier en stel in een paar klikken je aanvraag samen. Binnen 24 uur krijg je een reactie voor een frietkraam huren Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Opmeer, Warmenhuizen, Schagen en omgeving. Andere vraag? Bekijk FAQ grote kans dat je daar je antwoord vindt. En zo niet, dan zorgen we er persoonlijk voor dat je die krijgt. 

Verwen jezelf met een eigen Stukje Amerika op Wielen

Bij ons kun je een stukje Amerika naar jouw evenement halen door een echte Amerikaanse hotdogkar of -kraam te huren, vers vanuit de U.S.A. Met een indrukwekkende capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, afhankelijk van het type kraam dat je kiest.

Laat je gasten zelf hun hotdog pimpen met een overvloed aan toppings en sauzen. Denk aan zuurkool, augurkjes, verse en gedroogde uitjes, en een uitgebreide keuze aan sauzen.

Hotdogkar-Heerhugowaard
Frietkraam-Huren-Heerhugowaard-Noord-Scharwoude-Opmeer-Warmenhuizen-Schagen-13

“Bouwplaats Catering – Heerhugowaard”