Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkar-op-Locatie-huren-Zaandam
“Een Frietkar op Locatie,
omdat Lekker Eten geen Vaste Plek Nodig heeft!”

Een Frietkar op Locatie Huren is heel Eenvoudig

Maak van jouw feest een smakelijk succes met een frietkar op locatie. Van heerlijke ambachtelijke frietjes tot onvergetelijke momenten, wij brengen de smaak naar jou toe. Ontdek nu hoe je jouw evenement naar een hoger niveau tilt met onze verrukkelijke opties. Laat het genieten maar beginnen!

De Smulbus: Frietmagie op Wielen

Met zorg blijven we, zelfs na 20 jaar in onze frietkraam, voor de ogen van onze klanten de beste aardappelen snijden tot knapperige frietjes. We zijn voornamelijk actief in voornamelijk Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, maken we voor saanvragen vanaf 100 personen graag een extra rondje.

Laat je Evenement Knapperen met een Frietkar 

De Smulbus staat garant voor vrolijke service, top-producten en flexibiliteit. Of het nu gaat om een feestje thuis, een groots bedrijfsevenement, scholen of bouwlocaties, onze frietwagen is altijd in de startblokken om jouw feestje compleet te maken.

Frietkraam-Huren-op-Locatie Amsterdam

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog of Social Media

Onbeperkt Genieten

Voor een vaste prijs knapperige Vlaamse friet, een parade van snacks en broodjes hamburgers? En wat dacht je van een kroket of frikandel op een broodje? Geen zorgen, we maken het allemaal mogelijk. Vul je buik zonder verrassingen achteraf. Onze sauzen zijn een feest op zich, van klassieke fritessaus tot lekkere ‘oorlog’ – bij ons vind je het allemaal. En het beste van alles? Bij ons is ‘onbeperkt’ echt onbeperkt!

Je Team Belonen? 

Terwijl je medewerkers aan het werk zijn, wordt buiten de frietkraam op locatie opgezet. Zodra het tijd is voor een pauze of na het werk, worden ze verrast door de heerlijke geur van versgebakken frietjes en snacks. Het is niet alleen een traktatie, maar ook een teken van erkenning voor hun harde werk.

Frietkar-op-Locatie-Vlaamse-Friet
Frietkar De Smulbus
Home Made Vlaamse Friet

Bouw-Bites op Wielen

Of het nu wegenbouw, spoorbouw, woningbouw of iets anders betreft, wij zijn bekend met alle bouwdisciplines. We komen graag langs op de bouw. Het inzetten van een frietkar op locatie op de bouw is voor ons net zo normaal als een waterpas. Onze Foodtruck is flexibel, waardoor we ze moeiteloos op iedere bouwlocatie kan staan.

Frietkar-op-Locatie-Amsterdam
“Met een Frietkar op locatie van De Smulbus,
wordt Jouw Feestje de Knapperige Talk of the Town!”

Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus draait het om feestelijk genieten met Halal snacks. Op speciale locaties, zoals bouwterreinen, vind je altijd Halal lekkernijen op ons menu. Bekijk onze website voor meer informatie. En ook voor vegetarische mensen hebben we een overvloed aan keuzes. 

Frietkar-op-Locatie-huren-Amsterdam

Betover je Kinderfeestje met Onze Limonadekabouter

Maak kennis met onze Limonade kabouter. Deze charmante kleine vriend is de perfecte toevoeging aan elke bijeenkomst, waarbij hij zorgt voor een sprankelende en verfrissende ervaring voor alle gasten. Geen gedoe meer met het voorzien van drankjes, want onze Limonadekabouter staat klaar om de dorst van jong en oud te lessen met heerlijke limonade. 

Hotdogkraam Huren

Haal de authentieke smaak van Amerika naar jouw feest met onze originele Amerikaanse hotdogkar, rechtstreeks uit de VS. Met een indrukwekkende capaciteit vanaf 200 hotdogs per uur, afhankelijk van het gekozen type kar.

Hotdogkar-Basic-op-Locatie

Ambachtelijke Friet

Ontdek de authentieke smaak van ambachtelijk gesneden friet. Bij ons wordt elke aardappel met liefde met de hand gesneden, voor een ongeëvenaarde knapperigheid en smaak. Ja, we zijn iets duurder. Het kost iets meer tijd en moeite, maar geloof ons, je proeft het verschil. Kies voor kwaliteit en geniet van de heerlijkste frietjes rechtstreeks uit onze kraam.

Benieuwd naar Beschikbaarheid?

 

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke frietjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons.

     

Stops N-H

Frietkraam-op-Locatie-Huren

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij bij jou arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt onze smakelijke reis begint.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!