Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkar-op-de-Bouw-Afvalverwerkingsbedrijf-HVC
“Frietkar op de Bouw, Haven of Infrastructuur Huren?
Waar Smaak en Gemak Samenkomen voor een Feestelijke Ervaring!”

Frietkar huren op de Bouw, Haven of Infrastructuur?

Frietkraam huren haven van Rotterdam of bouwprojecten Zoetermeer, Delft, Den Haag of elders in Zuid-holland? Maak indruk op je team met heerlijke friet en snacks rechtstreeks op locatie! Onze mobiele frietkraam staat klaar om je bouwcrew of havenpersoneel te voorzien van verse, smakelijke snacks. Geniet van een welverdiende pauze met onze ambachtelijk bereide friet en snacks. Neem vandaag nog contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen!

Trakteer je Hardwerkende Team op een Heerlijke Traktatie 

Trakteer je hardwerkende personeel op een welverdiende traktatie met onze frietkraam op de bouwplaats of in de haven! Laat ze genieten van heerlijke frietjes, snacks en broodjes hamburger terwijl ze hun energie weer opladen. Met onze service zorgen we voor een smakelijke ervaring die hun dag opfleurt en de teamgeest versterkt.

Vlaamse Frietjes, Frisdranken, IJsjes en Meer

Geniet van een avontuurlijke smaakervaring met onze heerlijke Vlaamse frietjes. Verfris jezelf met een ruime selectie aan frisdranken en verwen je smaakpapillen met ons verrukkelijke assortiment ijsjes. Perfect voor warme dagen.

Frietkar-op-Locatie-Delft
Ons Motto? Alles mag, maar Genieten is Verplicht!

Iedereen Genieten bij Snackkar De Smulbus

Feestelijk genieten met Halal snacks en vegetarische lekkernijen bij De Smulbus. Altijd beschikbaar op speciale locaties zoals bouwlocaties en scholen. Bekijk onze website voor alle smakelijke details.

Ervaar een Onbeperkte Frietbeleving

Bij ons staat jouw smaakervaring centraal. Ontdek een eindeloze variëteit aan handgesneden Vlaamse frieten, verrukkelijke snacks en overheerlijke hamburgers. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het tellen van je bestellingen. Voor een vast bedrag geniet je onbeperkt van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Laat je verwennen en geniet tot je volledig voldaan bent.

Frietkar Huren voor Bouw- en Havenprojecten: Geniet van Verse Vlaamse Friet

Bouw- en havenprojecten hebben energieke teams nodig, en wat is een betere manier om ze te belonen dan met heerlijke, verse Vlaamse friet rechtstreeks uit onze kraam? Huur onze frietkraam voor een smakelijke en bevredigende pauze op locatie. Onze ambachtelijk bereide frieten zijn de perfecte brandstof voor hardwerkende bouwvakkers en havenarbeiders. 

Frietkar-Haven-Rotterdam
Havenhelden & Friet & Snack = Perfecte Snackdate

Boost je Bouwproject met Bouw-Bites on the Go!

Of het nu gaat om infrastructuur, wegenbouw of havenwerk, onze mobiele frietkar is dé essentiële toevoeging voor elke bouwplaats. Van het asfaltpeloton tot de bouwhelden, wij voorzien ze allemaal in Van Rotterdam, Vlaardingen tot Schiedam en van Wassenaar tot Capelle aan den IJssel en ver daarbuiten van heerlijke patat en snacks, rechtstreeks op locatie. Meer weten? Bekijk ook onze bouwplaats en infracatering pagina. 

Goede Foodtruck op Locatie? Ontvang Vandaag Nog Jouw Offerte

Wil je een goede foodtruck op Locatie? Vul snel ons offerteformulier in met slechts de benodigde basisinformatie en ontvang dezelfde dag nog een prijsopgave. Makkelijk en snel geregeld.

Frietkar-Huren-Bouwlocactie-Den-Haag
“Frietkar op de Bouw – Leidschendam

Beschikbaarheid weten Voordat je een Offerte Aanvraagt?

Nieuwsgierig of we beschikbaar zijn voordat je een offerte aanvraagt? Geen probleem! Bel, stuur een bericht of een e-mail. Als we even niet direct kunnen reageren, zijn we waarschijnlijk druk bezig met het serveren van heerlijk eten aan onze gasten. Maar wees gerust, zodra we een momentje vrij hebben, ontvang je nog dezelfde dag een reactie van ons.

Frietkar-Infrastructuur

Hapklare Catering op Locatie

Bij ons draait alles om jouw gemak. We introduceren een origineel ‘uitkoop’-concept voor catering op locatie, waarbij we vooraf jouw culinaire voorkeuren doornemen. Onze foodtrucks zijn inclusief bemanning en gerechten. Verken onze flexibele aanpak op onze website en ontdek alles over onze werkwijze, tarieven en veelgestelde vragen. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk onze Blog, Social Media of Foto Galerij

Frietkar-op-de-Bouw-Huren
Laat het Smullen maar Beginnen!

Benieuwd naar onze Roadtrip?

Benieuwd naar de locatie van De Smulbus voordat ze aankomt? Gebruik onze kaart en ontdek waar onze reis begint.

Ontdek een wereld van smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!