Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkar-huren-Den Haag
“Een Frietkar Huren Den Haag?
Laat de Smaakvolle Herinneringen Beginnen
!”

Frietkar Huren Den Haag: Maak van je Evenement een Smakelijk Feest

Wil je jouw evenement laten uitblinken? Huur dan een mobiele frietkar in Den Haag. Of het nu gaat om een gezellig thuisfeest, een groots bedrijfsevenement of een drukke bouwlocatie, wij staan voor je klaar. Met onze Smulbus brengen we verse frietjes naar elke locatie in Rotterdam, Zoetermeer, Barendrecht en meer. Vraag een offerte op maat aan en geniet van onbeperkte lekkernijen tegen een vaste prijs, waar je ook bent in Capelle aan den IJssel, Leidschendam of Delft. Laat ons de catering verzorgen terwijl jij ontspant en geniet van heerlijk eten.

Frietmagie op Wielen: De Smulbus Betovert Zuid-Holland en Verder

Stap binnen in de wereld van frietmagie op wielen met onze betoverende Smulbus. Van een eenvoudige frietkar tot een mobiele culinaire ervaring, we blijven met toewijding verse aardappelen snijden tot knapperige patatjes, recht voor je neus. Hoewel onze hoofdactiviteit zich afspeelt in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, maken we voor groepsaanvragen vanaf 100 personen graag een extra rondje. En goed nieuws: voor catering op bouwplaatsen en infracatering geldt geen minimum aantal.

Breng Knapperig Genot naar je Evenement in Rotterdam en Den Haag met een Frietkar van De Smulbus

Wil je je evenement in Rotterdam of Den Haag naar een hoger niveau tillen? Huur dan een Frietkar van De Smulbus. Maar maak je geen zorgen als je buiten Den Haag bent – wij zijn flexibel. We bedienen de hele provincie en zelfs ver daarbuiten; van Rotterdam tot Amsterdam en van Almere tot Utrecht.

Proef de Verrukkelijke Smaak van Ambachtelijke Vlaamse Friet

Bij ons worden de frietjes ter plaatse voor je gesneden, wat elke hap een heerlijke knapperigheid geeft. Onze Vlaamse frietjes zijn van de hoogste versheid en beloven een ware traktatie. Laat jezelf verwennen door de authentieke kwaliteit en de onweerstaanbare knapperigheid die je alleen bij ons vindt.

Frietkar-huren-Vlaamse-Friet
Een Frietkar Huren? Den Haag – Rotterdam
Zoetermeer – Barendrecht – Leidschendam

Voor Iedereen Smullen: Geniet van Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus draait alles om feestelijk genieten met Halal snacks, altijd beschikbaar op speciale locaties zoals bouwterreinen. Ontdek alle smakelijke details op onze website. Ook voor vegetarische lekkernijen hebben we een ruime keuze.

Verwen je Team met een Traktatie van een Frietwagen

Op zoek naar een unieke manier om je hardwerkende team te belonen? Laat een Frietkar opzetten terwijl ze druk aan het werk zijn. Tijdens pauzes of na het werk worden ze verrast door de heerlijke geur van versgebakken frietjes en snacks. Het is niet alleen een traktatie, maar ook een blijk van waardering voor hun inzet.

Frietjes met Mayo
Frietkar-huren-Naaldwijk
“Ons Motto?
Niets is Verplicht, Behalve Genieten”
Frietkar-huren-Rotterdam

Meer avonturen ontdekken?
Bekijk dan onze Blog of check onze Social Media

Bouw-Bites on the Go: Ervaar Infracatering met De Smulbus

Of het nu gaat om wegenbouw, spoorbouw of woningbouw, wij zijn vertrouwd met alle bouwdisciplines. Onze mobiele frietkar en snackwagen zijn net zo onmisbaar als een waterpas op de bouwplaats. In heel Noord-Holland strijken we neer met heerlijke friet en snacks, rechtstreeks voor de stoere bouwvakkers. Of het nu op de eigen werkplaats is of op externe locaties, De Smulbus staat paraat voor een smaakvolle energieboost

Hotdogkraam-Huren-ROC-Hoofddorp
“Met onze Hotdogs gaan zelfs de Meest Serieuze
Gezichtsspieren Glimlachen. Succes verzekerd!”

Ontdek de Perfecte Combinatie: Vlaamse Frietjes, Frisdranken en IJsjes!

Bij ons begint het avontuur met heerlijke frietjes, maar daar stopt het niet. Kies uit een ruim assortiment frisdranken en verwen jezelf met ons heerlijke ijsjesassortiment, perfect voor warme dagen. Geen beperkingen, alleen eindeloze mogelijkheden. Maak jouw evenement onvergetelijk met deze smaakvolle toevoegingen, een feest waar zelfs de zon jaloers op zal zijn.

Patatkraam-huren-Hilversum
Het verschil tussen friet en patat?
Friet: wanneer het in je mond belandt.
Patat: wanneer het in je hart belandt.
#TeamPatat

Benieuwd of we Beschikbaar Zijn?

 

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke patatjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons!

Plezier Zonder Gedoe… Nou ja, Bijna Zonder Gedoe

Het huren van een frietkar op locatie in Rotterdam is eenvoudig – je hoeft alleen maar aan te geven wanneer. Dit kan gemakkelijk via ons contactformulier. Neem ook snel een kijkje naar onze vanaf tarieven voor elke foodtruck.

Frietkar-op-Locatie-Heemskerk
Laat het Smullen maar Beginnen!

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt wij onze reis beginnen.

Ontdek een wereld van smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!