Smulbus
De Lekkerste Frietkraam

Home Made Vlaamse Friet

Frietkraam De Smulbus

Frietkar-huren-Nieuw-Vennep
“Een Frietkar huren Aalsmeer?
Lekker Eten heeft geen Vaste Plek Nodig!”

Een Frietkar Huren Aalsmeer is een Fluitje van een Cent!

Geniet van een zorgeloos feest met onze mobiele patatkraam in Aalsmeer en omstreken. Van intieme thuisfeesten tot grote bedrijfsevenementen of zelfs bouwlocaties, wij staan voor je klaar. Huur onze smulbus voor verse frietjes op locatie in Amstelveen, Hoofddorp, Diemen, Nieuw-Vennep en meer. Ontvang een op maat gemaakte offerte en geniet van onbeperkte lekkernijen voor een vaste prijs, waar je ook bent in Amstelveen, Badhoevedorp, Vijfhuizen of Duivendrecht.

Frietmagie op Wielen: De Smulbus Betovert Noord-Holland en Ver Daarbuiten

Van een simpele frietkraam tot een mobiele culinaire ervaring. We blijven met toewijding verse aardappelen snijden tot knapperige frietjes, recht voor je neus. Hoewel onze hoofdactiviteit in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland plaatsvindt, maken we voor groepsaanvragen vanaf 100 personen graag een extra rondje. En goed nieuws: voor catering op bouwplaatsen en infracatering geldt geen minimum aantal.

Werkgebied-Amstelland-en-Meerlanden-Frietkar-huren

Een Frietkraam huren 
Diemen – Nieuw-Vennep – Badhoevedorp

Proef de Onweerstaanbare Smaak van Ambachtelijke Vlaamse Friet

Bij ons worden de frietjes ter plaatse recht voor je ogen gesneden, waardoor elke hap een heerlijk knapperige ervaring wordt. Onze Vlaamse frietjes zijn verser dan vers en zorgen voor een ware traktatie. Laat je verwennen door de authentieke kwaliteit en de onmiskenbare knapperigheid die je alleen bij ons vindt.

Frietkar-huren-Aalsmeer

“Met een Frietkraam Huren Aalsmeer,
wordt Jouw Feestje de Knapperige Talk of the Town!”

Breng Knapperig Plezier naar je Evenement met een Frietwagen Huren Aalsmeer

Een frietkar huren in Hilversum tilt jouw evenement naar een hoger niveau. En maak je geen zorgen als je buiten Aalsmeer bent – geen probleem! We bakken overal in de provincie en ver daarbuiten; van Amsterdam en Rotterdam tot Almere en Utrecht.

Verwen je Personeel met een Frietkraam

Op zoek naar een unieke manier om je toegewijde team te belonen voor hun harde werk? Laat een frietkraam opzetten terwijl ze druk aan het werk zijn. Tijdens pauzes of na het werk worden ze verrast door de heerlijke geur van versgebakken frietjes en snacks. Niet alleen een traktatie, maar ook een blijk van waardering voor hun inzet.

Patatkraam Huren Bouwlocatie

“Ons Motto? Niets is Verplicht, Behalve Genieten”

Verken de Ideale Combinatie: Vlaamse Frietjes, Frisdranken en IJsjes

Bij ons begint het avontuur met verrukkelijke Vlaamse frietjes, maar daar houdt het niet op. Kies uit ons uitgebreide assortiment frisdranken om je maaltijd compleet te maken. En voor die warme dagen? Verwen jezelf en je gasten met ons heerlijke assortiment ijsjes, van verfrissende waterijsjes tot luxe Magnums. Geen beperkingen, alleen grenzeloze mogelijkheden. Maak jouw evenement onvergetelijk met deze heerlijke toevoegingen. Een feest waar zelfs de zon jaloers op zal zijn.

Smullen voor iedereen: Vega & Halal Snacks

Bij De Smulbus draait het om feestelijk genieten met Halal snacks. Op speciale locaties, zoals bouwterreinen, vind je altijd Halal lekkernijen op ons menu. Bekijk onze website voor alle smakelijke details. En ook voor vegetarische smulpapen hebben we een overvloed aan keuzes.

Hotdogkraam-Huren-ROC-Hoofddorp

“Met onze Hotdogs gaan zelfs de Meest Serieuze
Gezichtsspieren Glimlachen. Succes verzekerd!”

Frietkar op de Bouw in Heel Noord-Holland

De Smulbus verandert haar snackwagen in de ultieme infracateraar en strijkt neer op bouwplaatsen. We bakken ter plekke heerlijke friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. Of het nu op de eigen werkplaats van het bouwbedrijf is of op externe bouwlocaties, De Smulbus staat paraat om de catering te verzorgen en een smaakvolle energieboost te geven aan de bouwhelden

Bouw-Bites op Wielen: Geniet van Infracatering

Of het nu wegenbouw, spoorbouw, woningbouw of iets anders betreft, wij zijn bekend met alle bouwdisciplines. We komen graag langs op de bouw. Het inzetten van een frietwagen of snackwagen op de bouw is voor ons net zo normaal als een waterpas. Onze mobiele foodtruk is flexibel, waardoor ze moeiteloos op iedere bouwlocatie kan staan.

Plezier Zonder Poeha

Nou ja, bijna zonder poeha… Je hoeft alleen maar door te geven wanneer je een frietkar op locatie wilt hebben. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier. Neem ook snel een kijkje naar onze werkwijze en voorwaarden evenals de vanaf tarieven voor elke mobiele keuken.

Benieuwd of we Beschikbaar Zijn?

Bel ons gerust of stuur een bericht. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mail sturen. Mocht je niet direct een reactie ontvangen, dan zijn we waarschijnlijk druk bezig met het bakken van overheerlijke frietjes. Geen zorgen, zodra we een momentje hebben, krijg je altijd op dezelfde dag een reactie van ons.
Frietkar-huren-Vijfhuizen

Het verschil tussen friet en patat?
Friet: wanneer het in je mond belandt.
Patat: wanneer het in je hart belandt.  
#TeamPatat

Ontdek de Regels en Procedures voor een Frietkar Huren Aalsmeer

Bij het huren van een patatkraam op locatie in Aalsmeer, Hoofddorp, Diemen en omgeving werken we volgens een ‘uitkoop’-principe voor onze cateringdiensten. Dit betekent dat onze frietkraam en hotdogkramen alleen worden verhuurd op basis van vooraf besproken (eet)wensen en tarieven. 

 

Frietkar-Huren-Aalsmeer

Laat het Smullen maar Beginnen!”

Benieuwd naar onze Culinaire Roadtrip?

Wil je weten waar De Smulbus zich verstopt voordat zij bij jou arriveert? Gebruik de kaart en ontdek vanaf welk punt onze reis begint.

Ontdek een Wereld van Smaak met Smulbus!

Smulbus, de frietkraam op locatie, brengt je meer dan je hebt besteld! Onze foodtruck staat altijd paraat om je te verrassen met heerlijke ambachtelijke Vlaamse frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Of je nu een bouwproject hebt of een bouwplaatsfeest organiseert, Smulbus is er voor de échte doorzetters! Wij verzorgen de catering op bouwlocaties en bakken ter plekke verse friet en snacks voor de stoere werkers in de bouw. En goed nieuws, voor catering in de infra, calamiteiten, bouwlocaties, wegenbouw en evenementen geldt geen minimumaantal van 100 personen. Laat ons je verwennen en maak van elke werkdag een feest! Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen een aangepaste offerte op. Geniet zonder gaten in je portemonnee en laat Smulbus jouw evenement naar een hoger niveau tillen, ongeacht je budget!